در مورد اینکه آیا رابطه شما و پاردیو خوب شده است...
شاید. فکر می کنم هنوز گاهی تنش هایی وجود دارد ولی تنش ها در امریتس کمتر هستند چون فاصله زیادی بین دو مربی وجود دارد و شما باید تقریبا به طرف مقابل فریاد بزنید تا درگیری به وجود بیاید! ولی در مجموع این تنش ها زیاد جدی نیستند.
در مورد اینکه کوین فرند از داوری بازی تاتنهام حذف شد...
- کوین فرند هوادار لستر سیتی است.
کاملا مخالف این موضوع هستم. باور دارم داورها افرادی حرفه ای هستند و وقتی شما حرفه ای هستید، باید بی طرف باشید، مهم نیست چه اتفاقی رخ دهد. همیشه مخالف چنین قوانینی بوده ام (چون این پیغام را می دهد که) این باور وجود ندارد که داورها بی طرف هستند. برای من کاملا باعث شگفتی بود که چنین تغییری اتفاق افتاد.
در مورد تاثیر رسانه های اجتماعی روی این موضوع...
رسانه های اجتماعی این قوانین را دیکته نمی کنند و نمی گویند که با داوران چگونه برخورد شود. تاثیر رسانه های اجتماعی موضوع دیگری است ولی نباید چیزی را دیکته کنند. همیشه افرادی در بالاترین سطح مسئولیت هایی دارند که باید این تصمیمات را بگیرند. کاملا از این تصمیم شگفت زده و ناامید شدم.
در مورد اینکه آیا راه بهتری برای انتخاب داوران وجود دارد یا خیر...
یک بار این بحث را با مایک رایلی داشته ام. شما نمی توانید از داوران بپرسید هوادار کدام تیم هستند و سپس آنها داور تیم هایی که هواداراشان هستند نباشند. اگر آنها هوادار تیمی باشند که برای قهرمانی می جنگد، در ادامه حتی نمی توانند داور تیم هایی باشند که رقیب تیم مورد حمایت آنها هستند. اگر وارد اینگونه مسائل شوید، در واقع اذعان کرده اید که داوران خیلی حرفه ای نیستند. حرفه ای بودن یعنی اینکه قوانین را اجرا کنید. رفتن این راه یعنی اینکه داوران به خاطر علاقه به تیمی، نمی توانند بی طرف باشند. این هیچ ارتباطی با حرفه ای گری ندارد. شخصا فکر می کنم اگر وارد این مسائل شوید، هر هفته کابوسی خواهید داشت که کدام داور را برای کدام بازی انتخاب کنید.
در مورد راه حل...
راه حل این است که نگاه نکنید که آنها از کجا آمده اند و هوادار چه تیمی هستند. شما بهترین داوران را برای مهمترین بازی ها قرار می دهید و در حالت ایده آل باید بهترین داوران را داشته باشید. وقتی وارد اینگونه محاسبات شوید، دیگر رهایی نخواهید داشت.
در مورد استانداردهای داوری...
سوال خوبی است. شخصا از اتفاقاتی که در این فصل برای ما افتاد راضی نیستم ولی متخصص قضاوت کردن در مورد داوران هم نیستم. نمی خواهم زیاد وارد جزئیات شوم چون مردم خواهند گفت این حرف ها را برای خودم می زنم. البته در اغلب موارد داستان همین است - چون مربیان به تیم خود نگاه می کنند و نه به مجموع شرایط.
در مورد اینکه از چه چیزی راضی نیستید...
همین سوال از همه مربیان لیگ برتر بپرسید و آنها همین جواب را در مورد این بازی و آن بازی خواهند داد. باید این را بپذیرید که داوران هم اشتباه می کنند. باور دارم باید در آینده بوسیله تکنولوژی بیشتر از آنها حمایت کنیم، خصوصا در مورد آفسایدها. همچنین باید حرفه ای با آنها برخورد کنیم - شامل این موضوع که افرادی که در مورد تصمیماتی مسئول هستند، لزوما احساساتشان را در کارشان وارد نمی کنند.
در مورد اینکه تنها دو پنالتی برای آرسنال در لیگ جاری گرفته شده است...
این بسیار کمتر از خیلی از تیم ها است. با وجود این صادقانه بگویم زیاد عمیق این موضوع را بررسی نکرده ام که بخواهم نظری دقیق بدهم.
در مورد اینکه برای لستر 10 پنالتی گرفته است...
بله ولی من چه کاری می توانم انجام دهم؟













