loading
در حال بررسی درخواست شما
ونگر: تاوان فلسفه خود را می پردازیم
ونگر: تاوان فلسفه خود را می پردازیم

ونگر: تاوان فلسفه خود را می پردازیم

دو گل ژیرو و لکات آرسنال را از یک شکست خانگی نجات داد.

ونگر از بازگرداندن نتیجه خشنود است اما احساس میکند رد و بدل شدن 15 گل در 3 بازی اخیر آرسنال و بازی تهاجمی آرسنال می تواند آنها را در معرض خطر قرار دهد.

"این تاوانی است که به خاطر فلسفه ی خود می پردازیم[باز بودن تیم در عقب زمین و بازی تهاجمی] اما من فکر می کنم به جز این، ما مضطرب هستیم و آن به این مسئله بر می گردد که ما اخیرا در بازی های بزرگ خانگی گل های زیادی خورده ایم. 

"فکر می کنم [مقابل لیورپول] مجبور بودیم کاملا جلو برویم و به یک قمار بزرگ دست بزنیم. ما این کار را به خوبی انجام دادیم و حتی وقتی 2-0 عقببودیم نمی توانستید حس کنید که تیم تسلیم شده است. بازیکنان واقعا قصد داشتند این کار را انجام بدهند.

"این یک بازی با کیفیتی بسیار بالا بود. ما روحیه ی و کیفیت شگرفی از خود به نمایش گذاشتیم. همواره خطرناک بودیم و روحیه تیم شگفت انگیز بود.

"در دفاع کمی مضطرب بودیم و سابقه یم ا در بازی های اخیر ذهنیت بازیکنان را تحت تاثیر می دهد. باید از شر آن خلاص شویم زیرا به جز این مورد نکات مثبت زیادی در بازی ما وجود دارد."

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
به قلم علی ارشدی
دسته‌بندی: مصاحبه رئیس
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۱,۱۷۱ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
1 - 1
کریستال پالاس
کریستال پالاس
لیگ کاپ - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
برایتون
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰