ونگر: تصمیم درستی در مورد اوزیل گرفتم

مصاحبه رئیس

ونگر: تصمیم درستی در مورد اوزیل گرفتم

اشکان۹ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۲٬۳۳۷ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

ونگر در مورد استراحت دادن به اوزیل و الکسیس، مصدومیت‎های کمتر و...

 
در مورد نتیجه مطلوب استراحت دادن به اوزیل پس از یورو...
 
بله، من باید تصمیماتی درست بگیرم و خودم را متقاعد کنم و این تصمیم هم در همین راستا بود.
 
در مورد اینکه تصمیم خوبی بود...
 
همینطور فکر می‎کنم چون تجربه زیادی در این مورد دارم. من بازیکنان زیادی را در تیم داشتم که برای مدتی بسیار طولانی به تورنمنت‎های بزرگ می‎رفتند - استراحت زیادی هم به الکسیس دادم. من به او 5 هفته استراحت دادم چون مشکلی هم در مچ پا داشت. فکر می‎کنم کمی زمان برد تا آنها به بهترین فرم خودشان برسند ولی تصمیم درست بود.
 
در مورد مصدومیت‎های کمتر...
 
فکر می‎کنم به شکلی فوق‎العاده طی دو یا سه سال اخیر در زمینه مصدومیت‎های عضلانی پیشرفت کرده‎ایم. فصل گذشته کمی بابت ضربه‎هایی که به بازیکنان وارد می‎شد بدشانس بودیم و مصدومیت‎های مَفصلی هم داشتیم که به برخوردهای درون بازی مربوط بود. در مورد مصدومیت‎های عضلانی، فکر می‎کنم خیلی بهتر کار کرده‎ایم و امیدوارم به این روند ادامه دهیم.
 
در مورد اینکه در این زمینه باشگاه چه کاری را نسبت به گذشته متفاوت انجام می‎دهد...
 
فقط یک عامل نیست و به آنالیز خستگی، ریکاوری، آماده‎سازی و پیشگیری مربوط است. همه چیز علمی‎تر شده است و شاید کمی مصدومیت‎ها را قابل پیش‎بینی‎تر می‎کند. ما بازیکنان را به خوبی می‎شناسیم چون برای چند سال آمار آنها را داشته‎ایم و می‎توانیم زمان مصدومیت آنها را آنالیز کنیم و نشانه‎های پیش از مصدومیت‎ها و هشدارهایی در مورد وقوع مصدومیت‎ها را به دست بیاوریم.
 
 

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

ونگر: تصمیم درستی در مورد اوزیل گرفتم