loading
در حال بررسی درخواست شما
شبی فزاموش شدنی
شبی فزاموش شدنی

شبی فزاموش شدنی

 

براگای پرتغال که پس از فصلی فوق العاده و به پایان بردن در جایگاهی بهتر از پورتوی پر تجربه، به مرحله ی مقدماتی راه یافته بود، با غلبه بر سویای اسپانیا به گروه H مسابقات رسید.

دومینگوس پاچینسیا، مربی جوان این تیم که پیش از براگا در پورتو نیز رهبری نیمکت را بر عهده داشته است، پس از این کابوس تلخ در ورزشگاه امارات گفت: «آرزو می کردم می توانستیم فقط نیمه ی اول را بازی کنیم و پس از آن بازی تمام می شد و حتی اگر این طور هم شده بود، تجربه ی بدی برایمان رقم خورده بود.»

«این تصویری نبود که می خواستیم از براگا به نمایش بگذاریم. فقط سه امتیاز از دست دادیم ولی شبی بود که نمی توانیم در ذهن نگه داریم و باید فراموش کنیم»

پاچینسیا که امیدوار است شاگردانش از این بازی درس گرفته باشند ادامه داد:«نمی توانستیم بدتر از این بازی کنیم. خوب می دانیم که در برابر یک تیم خارق العاده بازی می کردیم و حالا باید از تجربه ی بدست آمده استفاده کنیم. البته تجربه ای تکرار نشدنی»

خیلی عصبی بودیم و فضای زیادی به آن ها دادیم ولی می دانیم که تیم بزرگی هستیم و نباید این را از ذهن خود دور کنیم. این فقط یک شب فراموش شدنی بود.»

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۸۹/۶/۲۵
به قلم علی کرمی
دسته‌بندی: دیگر خبرها
منبع : fourfourtwo.com
بازدید: ۸۴۶ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
کلوب بروژ
کلوب بروژ
0 - 3
آرسنال
آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا - یان بریدل
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
ولوز
ولوز
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰