مصاحبه ونگر پس از پیروزی برابر هال

مصاحبه رئیس

مصاحبه ونگر پس از پیروزی برابر هال

اشکان۹ سال پیش۳ دقیقه مطالعه۳٬۹۵۵ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

ونگر در مورد پیروزی، فاصله با چلسی، گل مشکوک، ترک کردن آرسنال و...

 
در مورد پیروزی...
 
همانطور که گفتید در بازی با هال بیشتر پیروزی اهمیت داشت تا نمایشی خوب چون باید این بازی را برنده می‎شدیم. متاسفانه تیم خوبی شکست خورد – حتی از روی سکوها هم نمی‎توانستم ضعفی را در آنها ببینم. از نظر فیزیکی قوی بودند، سازماندهی شده بودند، روحیه خوبی داشتند و از نظر فنی هم خوب بودند. در مجموع فکر می‎کنم تا وقتی 1-0 پیش افتادیم خوب بودیم و شانس‎های خوبی ایجاد می‎کردیم. پس از آن برای حفظ نتیجه کمی محتاط‎تر بازی کردیم و جوری بازی می‎کردیم که گل نخوریم چون می‎دانستیم که پیروزی در این دیدار برای ما حیاتی است.
 
در مورد اینکه آیا فاصله با چلسی غیرقابل جبران است یا خیر...
 
ببینید، پنجشنبه هم گفتم که باید به جنگیدن ادامه دهیم، مهم نیست فاصله چقدر است. باید تا جایی که می‎توانیم خوب کار کنیم و ابتدا اعتماد به نفس‎مان را پس از دو شکست در راه چیزی که برای آن می‎جنگیم بازیابی کنیم. در بازی برابر هال مهم‎ترین مسئله برای ما پیروزی بود.
 
در مورد اینکه به نظر می‎رسید گل نخست خطای هند باشد...
 
صادقانه بگویم نمی‎دانم. من مسئول خیلی چیزها هستم ولی نه تصمیمات داوری. اگر هند بوده باشد با هال ابراز همدردی می‎کنم ولی اخیرا ما هم با تصمیمات اشتباه داوری مواجه بوده‎ایم و شما چیزی در مورد آنها از من نپرسیدید. من فقط می‎خواهم تصمیمات درست گرفته شود.
 
در مورد اینکه در بازی برابر چلسی در مورد خطا روی بلرین از شما پرسیدیم...
 
بله درست می‎گویید، ببخشید. اما گل‎های دیگری هم بودند که با اشتباه داوری علیه ما به ثبت رسیدند – مثل گل سیتی که هیچکس نگفت آفساید بود.
 
در مورد اینکه تیم‎تان به کمی شانس روی گل نخست نیاز داشت...
 
مسلما. وقتی در آرسنال در دو بازی متوالی شکست می‎خورید، هجمه خوبی علیه شما راه می‎افتد. فقط یک پاسخ وجود دارد: یا بازی بعدی را برنده شوید، یا هجمه شدیدتر می‎شود. من 20 سال است که در آرسنال هستم و این را می‎دانم. اگر روزی دیدید که سه بازی لیگ برتری پشت سر هم را باختم، شگفت زده خواهید شد.
 
در مورد اظهارات ایان رایت...
 
نمی‎دانم ایان رایت چه گفته است.
 
در مورد اینکه ایان رایت گفته است شما به او گفته‎اید که به خروج از باشگاه نزدیک هستید...
 
نه اصلا. یک پرسش و پاسخ داشتیم. شاید به او گفته باشم که خسته‎ام چون صبح زود بیدار می‎شوم و دیر کارم تمام می‎شود و بنابراین خسته می‎شوم. چیزی در مورد آینده‎ام به او نگفتم.
 
در مورد اینکه آیا پنجشنبه به صورت خصوصی با ایان رایت صحبت کردید یا خیر...
 
نه، یک جلسه پرسش و پاسخ با اعضای Diamond Club داشتیم و افراد زیادی آنجا بودند.
 
در مورد اینکه آیا اصلا صحبتی با ایان رایت در مورد آینده‎تان داشتید یا خیر...
 
نه. با هم شام خوردیم ولی فقط ما دو نفر نبودیم. چهار یا پنج نفر دیگر هم در میز ما بودند.
 
در مورد اینکه آیا ایان رایت حرف‎های شما را اشتباه متوجه شده است...
 
بله. من از اینکه شما تا این اندازه علاقه‎مند به استراحت کردن من هستید ممنونم ولی برای این کار آماده نیستم.
 
 
 

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

مصاحبه ونگر پس از پیروزی برابر هال