loading
در حال بررسی درخواست شما
ونگر: از نظر دفاعی مسلط نبودیم
ونگر: از نظر دفاعی مسلط نبودیم

ونگر: از نظر دفاعی مسلط نبودیم

 
توپچی ها با نمایش ضعیف دفاعی نیمه نخست برابر استوک با سه گل عقب افتادند و در تلاش ها خصوصا با 10 نفره شدن تیم بی فایده ماند.
 
"تلاش زیادی کردیم و پاسخ روانی خیلی خوبی داشتیم ولی در نبردهای نیمه اول قاطع نبودیم.
 
"از نظر دفاعی به اندازه کافی مسلط عمل نکردیم و تاوان گزافی دادیم. روی یک یا دو گل هم کمی بدشانس بودیم. در مجموع تیم با روحیه ای بسیار خوب تلاش زیادی انجام داد ولی از نظر دفاعی بسیار شکننده بودیم.
 
"در نیمه نخست شانس هایی داشتیم. ژیرو قدرت سرزنی بالایی دارد و در نیمه دوم هم شانس هایی وجود داشت. بار دیگر مشکلی که از ابتدای فصل هم وجود دارد، ضربات شروع مجدد زیادی است که از آنها استفاده نمی کنیم.
 
"این تیم روحیه بسیار خوبی دارد ولی مهم بود پس از نیمه نخست نتیجه 0-0 باشد. می شد در این صورت بازی را در نیمه دوم برنده شویم ولی متاسفانه نتوانستیم چون از نظر دفاعی در درگیری ها به اندازه کافی مسلط نبودیم."
 
 

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۹/۱۷
به قلم اشکان
دسته‌بندی: مصاحبه رئیس
منبع : arsenal.com
بازدید: ۸۴۰ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
1 - 1
کریستال پالاس
کریستال پالاس
لیگ کاپ - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
برایتون
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰