ونگر: استحکام و همبستگی داریم
- خانه
- اخبار
- مصاحبه رئیس
- ونگر: استحکام و همبستگی داریم
ونگر در 6 بازی اخیر آرسنال از یک ترکیب یکسان استفاده کرده است. اتفاقی که برای نخستین بار از ژانویه سال 1994 و زمان جرج گراهام روی داده است.
"بازی های مثبت و نتایج مثبتی داشته ایم و نیازی به تغییر نبوده است. باور دارم در حال حاضر استحکام داریم که باعث ایجاد همبستگی خوبی در تیم شده است.
"وقتی به قسمت پایانی فصل می رسید، این مسئله مهمی است. من همیشه بازیکنان را تغییر می دهم و می توانم یک یا دو بازیکن را جایگزین کنم ولی نه شش یا هفت بازیکن را."
بازی امشب آخرین شانس توپچی ها برای پایان احتمالی در رده دوم جدول است تا با روحیه بهتری به فینال جام حذفی بروند.
"برای ما بسیار مهم است که با روحیه ای خوب و اعتماد به نفسی بالا به فینال جام حذفی برویم. فشار در اینگونه بازی ها بسیار بالا است بنابراین مهم است که سطح اعتماد به نفس بالایی داشته باشیم.
"این امکان وجود دارد که ما از دو بازی باقی مانده 6 امتیاز بگیریم ولی در صورتی که سیتی بازی آخرش را برنده شود کافی نخواهد بود. تنها شانس را زنده نگه می داریم، ولی این شانس چقدر است؟ نمی دانم. تنها شانسی که می توانیم داشته باشیم بردن بازی ها است."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم اشکان
دستهبندی: مصاحبه رئیس
منبع : arsenal.com
بازدید: ۶۱۲ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
1
-
1
کریستال پالاس
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰