loading
در حال بررسی درخواست شما
ونگر در مورد رویکردش برای بازی با گالا
ونگر در مورد رویکردش برای بازی با گالا

ونگر در مورد رویکردش برای بازی با گالا

 
توپچی ها صعودشان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان را قطعی کرده اند ولی فقط در صورتی که دروتموند در خانه ببازد و آرسنال گالاتاسارای را در ترکیه شکست دهد می تواند صدرنشین باشد.
 
آرسنال در سه سال اخیر با قرعه های دشواری در دور حذفی مواجه شده و ونگر می گوید تیمش برای شانس صدرنشینی گروه تلشا خواهد کرد.
 
"مسلما با تیم قدرتمندی به بازی می رویم، می خواهیم بازی را برنده شویم. از ابتدای فصل و با احتساب پلی-آف، 7 بازی در لیگ قهرمانان داشته ایم که در 4 بازی برنده بوده ایم. دوست دارم پنجمین برد را به دست بیاوریم.
 
"گالاتاسارای در ترکیه باشگاه بزرگی است و مسلما بیشترین هوادار را در ترکیه دارد. ولی شروع سختی در لیگ داشتند و در لیگ قهرمانان حتی شانس صعود به لیگ اروپا را هم ندارند.
 
"سورپرایز بزرگی بود چون فکر می کردم یکی از مدعیان صعود از دور گروهی هستند. فراموش نکنیم که فصل گذشته پس از صعود از دور گروهی، یوونتوس را حذف کردند، بنابراین این نتایج آنها سورپرایز بود.
 
"مردم ترکیه بسیار متعصب هستند و سعی خواهند کرد این رقابت ها را خوب و با نمایشی متقاعد کننده تمام کنند. ولی ما هم بازی های زیادی داشته ایم و تعدادی از بازیکنان نزدیک به مصدوم شدن هستند. بنابراین اوضاع را برای بازی ارزیابی خواهم کرد."
 
 

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۹/۱۸
به قلم اشکان
دسته‌بندی: مصاحبه رئیس
منبع : arsenal.com
بازدید: ۱,۸۵۵ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
1 - 1
کریستال پالاس
کریستال پالاس
لیگ کاپ - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
برایتون
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰