loading
در حال بررسی درخواست شما
ونگر: می توانیم با تنش ها مقابله کنیم
ونگر: می توانیم با تنش ها مقابله کنیم

ونگر: می توانیم با تنش ها مقابله کنیم

پس از پیروزی 4-1 مقابل ویگان آرسنال مجددا به جمع چهار تیم اول جدول پیوست.

پس از اینکه بازی 1-1 شد توپچی ها فشار را تحمل کردند و سپس در 8 دقیقه سه گل زدند و ونگر در آستانه بازی با نیوکاسل این را نشانه ی خوبی می داند.

"دراماتیک بود زیرا بازی سختی بود. ما بازی را خوب آغاز کردیم و پس در بیست دقیقه پایانی نیمه اول به اندازه کافی رو به جلو بازی نکردیم.

"آنها به بازی برگشتند و زدن گل مساوی ضربه بزرگی به ما وارد کرد می توانید ببینید آن در بین دو نیمه ما را تحت تاثیر قرار داد. وقتی در نیمه دوم به زمین آمدیم روی مرز حرکت می کردیم و ویچک وقتی بازی 1-1 بود یک مهار مهم انجام داد. وقتی گل دوم را به ثمر رساندیم، به پیروزی راحتی دست پیدا کردیم.

"مقابل نیوکاسل هم اضطراب وجود خواهد داشت اما اکنون ما مدت خیلی زیادی است که با استرس مقابله می کنیم. البته این طبیعی است زیرا نشان می دهد بازیکنان احتیاط می کنند اما این تیم در یک فرم استثنایی قرار دارد و از نظر روحیه با تجربه شده است.

"ما 70 امتیاز داریم هدف 73 است بنابراین بیایید با روحیه و اشتیاقی که داریم به مصاف نیوکاسل برویم و من فکر می کنم ما می توانیم این کار را انجام دهیم."

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۲/۲۵
به قلم علی ارشدی
دسته‌بندی: مصاحبه رئیس
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۱,۰۴۹ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
آرسنال
2 - 0
برنتفورد
برنتفورد
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۹/۱۲ ۲۳:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آستون ویلا
آستون ویلا
VS
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - ویلا پارک
۱۴۰۴/۹/۱۵ ۱۶:۰۰
کلوب بروژ - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - ولوز
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰