ونگر: کسب 10 امتیاز اولین هدف ما است

مصاحبه رئیس

ونگر: کسب 10 امتیاز اولین هدف ما است

علی ارشدی۱۳ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۲٬۱۵۸ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

آرسن ونگر باور دارد گروه آرسنال سخت ترین گروه لیگ قهرمانان است و 10 امتیاز را برای صعود کافی می داند...

نایب قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان به همراه صدرنشین فعلی ایتالیا و مارسی در این گروه در کنار آرسنال قرار دارند.

ونگر می گوید از وظیفه ای که دارند آگاه است.

"اگر به گروه ما نگاه کنید باید بگویم بله این سخت ترین گروه است زیرا هر چهار تیم شانس صعود دارند.

"این یعنی هر یک از بازی ها اساسا بسیار مهم است. برای صعود به طور میانگین به 10 امتیاز احتیاج دارید و این برای شما وظیفه ای ایجاد می کند. برای صعود از چنین گروه سختی 10 امتیاز عدد معقولی به نظر می رسد.

آرسنال در 9 بازی آخر خود در خانه حریفان پیروز بوده که این روند شامل پیروزی برابر بایرن و فنرباغچه هم هست. ونگر کسب امتیازات بیشتری خارج از خانه را امری واجب می داند.

"این نقش مهمی را بازی خواهد کرد زیرا سخت است که پیش بینی کنید هر سه بازی خانگی خود را ببرید. 

"شما به امتیازات خارج از خانه نیاز دارید و مثل هر رقابتی شروع خوب برای اعتماد به نفس تیم و قرار رگفتن در موقعیتی خوب اهمیت بسیاری دارد. چه در خانه چه خارج از خانه باشد اساسا این طور است ما به اینجا آمدیم و تلاش می کنیم بازی را ببریم."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

ونگر: کسب 10 امتیاز اولین هدف ما است