ونگر : بنايون به تيم تعادل می‌بخشد

مصاحبه رئیس

ونگر : بنايون به تيم تعادل می‌بخشد

محسن صفايی۱۴ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۸۸۷ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

سرمربی توپچی ها از تاثيرات بنايون در تيم می‌گويد....


سرمربی توپچی ها از تاثيرات بنايون در تيم می‌گويد....

در بازی روز يكشنبه مقابل منچستر سيتی بنايون برای پنجمين بار در ليگ از ابتدا به ميدان رفت و در پيروزی 1-0 توپچی ها در اين ديدار نقش به سزایی را ايفا كرد. هافبك اسرائيلی تپوچی ها در مقابل تاتنهام و ليورپول نيز در همين پست به كار گرفته شد و ارسن ونگر بر اين باور است كه تجربه اين هافبك كارامد در بازی های بزرگ حياتی است.

" قبل از هر چيز او وظيفه اش را در كناره های زمين می داند. او در بازی های بزرگ تمركز بسيار زيادی دارد كه آن مساله بسيار مهمی است.

"بنابراين با حضور او و تمركز خوبی كه دارد توازن خوبی در تيم داريم. و البته او بازيكن با كيفيتی است. بايد اعتراف كنيم كه در بازی هايی كه او از ابتدا به ميدان رفته است بسيار خوب بازی كرده و تيم نيز بسيار خوب كار كرده است. اين مساله هرگز اتفاقی نيست.

به لطف نمايش با ثبات روسيچكی و ميكل آرتتا در اين فصل تنها 20 بار به بنايون فرصت بازی رسيده است و ونگر اذعان می‌كند كه هنوز تصميمی در مورد آينده اين هافبك كهنه كار كه از چلسی قرض گرفته شده است نگرفته است.

" خير ، هنوز تصميمی ‌نگرفته ام. اين در پايان فصل تصميم گيری خواهد شد. ما بايد وضعيت را كلی تر بررسی كنيم زيرا بازيكنان زيادی را داريم كه به صورت قرضی از تيم رفته اند بنابراين بايد تكليف اين مسائل را روشن كنيم."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

ونگر : بنايون به تيم تعادل می‌بخشد