loading
در حال بررسی درخواست شما
پیشرفت در ضربات ایستگاهی
پیشرفت در ضربات ایستگاهی

پیشرفت در ضربات ایستگاهی


آرسنال با ضربه سر ورمایلن توانست 3 امتیاز از اورتون بگیرد. همچنین توپچی ها در ماه های اخیر عملکرد خوبی در ضربات ایستگاهی داشتند که نمونه آن گلهایی بودند که کوسیلنی و بنایون به ثمر رساندند.

" در ضربات ایستگاهی خطرناکتر شدیم چون احساس میکنم حرکاتمان و همچنین حرکات ترکیبی مان بهتر شده و در مجموع خطرناکتر شده ایم."

" به یاد دارم که بنایون با ضربه سر به استون ویلا گل زد، اتفاقی که نمیتوانستید حدسش را بزنید. آن گل دو امتیاز ارزشمند برای ما داشت و دیشب هم ورمایلن از روی کرنر گل زد ."

" این روند بر خلاف تصورات بعضی هاست که ما روی ضربات ایستگاهی ضعیفیم. اگر به آمار و امتیازاتی که از این روش بدست آوردیم دقت کنید اگر قوی نبودیم ضعیف هم نبودیم. بنایون بازیکنی تکنیکیست اما یک گل ارزشمند به ثمر رساند. اتفاقی که حدس آن را نمیزدید."

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۱/۴
به قلم کاظم دانش
دسته‌بندی: مصاحبه رئیس
منبع : سایت رسمی
بازدید: ۷۰۲ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
بورنموث
بورنموث
2 - 3
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - دین کورت
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
لیورپول
لیورپول
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
چلسی - آرسنال
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰