فرجام خواهی رد شد

لیگ قهرمانان اروپا

فرجام خواهی رد شد

اشکان۱۵ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۹۶۰ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

یوفا درخواست فرجام خواهی باشگاه آرسنال برای لغو محرومیت دو جلسه ای در نظر گرفته شده برای آرسن ونگر را رد کرد...


بیانیه یوفا به شرح زیر است:
"کمیته فرجام خواهی یوفا درخواست فرجام خواهی باشگاه فوتبال آرسنال و آرسن ونگر را در قبال محرومیت دو جلسه ای در نظر گرفته شده برای سرمربی (این تیم) به دنبال دیدار باشگاه انگلیسی در بازی رفت مرحله پلی-آف لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مقابل اودینزه کالچو در تاریخ 16 آگوست را رد کرده است.
"ونگر اکنون بنا بر تصمیم کمیته انضباطی یوفا در تاریخ 22 آگوست از همراهی تیمش برای دو بازی آینده در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مقابل بوروسیا دورتمند و المپیاکو در تاریخ های 13 و 28 سپتامبر محروم خواهد بود.
"این محرومیت برای سرمربی (باشگاه فوتبال آرسنال) به دلیل پایدار نبودن به محرومیت اولیه یک جلسه ای کمیته انضباطی یوفا در دیدار خانگی برابر اودینزه در نظر گرفته شده است. محرومیت اولیه ای که ونگر با یک جلسه محرومیت به دنبال اتفاقات آخرین دیدار آرسنال در فصل گذشته لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا مواجه شده بود.
"کمیته انضباطی یوفا همچنین آرسنال را به دلیل عملکرد نامناسب مقامات رسمی باشگاه در جریان دیدار با تیم ایتالیایی در شمال لندن 10 هزار یورو جریمه کرده است."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

فرجام خواهی رد شد