آرسنال برای قهرمانی در لیگ اروپا می جنگد!

لیگ اروپا

آرسنال برای قهرمانی در لیگ اروپا می جنگد!

آرمان امیراحمدی۷ سال پیش۲ دقیقه مطالعه۱٬۴۸۷ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

دیشب آرسنال موفق شد مقابل رن در امارات کامبک بزند و شکست دور رفت را جبران کند و در مجموع با نتیجه‌ی ۴-۳ پیروز شود و به مرحله یک‌چهارم نهایی راه پیدا کند.

خاطره‌ی شکست سنگین در بازی رفت باقی خواهد ماند اما برخلاف آن بازی آرسنال توانست در دو مسابقه‌ی بعدی خودش دو پیروزی مهم بدست بیاورد و در جدول با منچستر یونایتد فاصله ای دو امتیازی بگیرد و همچنین به ششمین تیم انگلیس که به مرحله‌ی بعد مسابقات حذفی اروپا می رود تبدیل شود‌.

پریمیر لیگ از ابتدا اولویت اصلی امری در آرسنال بوده است اما لیگ اروپا تنها جام امری است که میتواند در فصل اول حضورش در آرسنال بگیرد.

آنها دیشب در امارات با کمک عملکرد خوب اوبامیانگ و رمزی موفق شد تا رن را شکست دهد.نایلز و کولاسیناچ و کوشیلنی نیز عملکرد تاثیر گذاری داشتند. موستفی در روز برگشتش به ترکیب عملکرد ضعیف و پر اشتباهی داشت.
ترکیب آرسنال تفاوت کمی با ترکیب پیروز آنها برابر منچستر داشت و تنها چک جای لنو را گرفته بود و موستفی به جای سوکراتیس محروم بازی کرد.در بیست دقیقه‌ی پایانی بازی میخیتاریان و ایوبی جایگزین لاکازت و اوبامیانگ شدند و بازی را از دست رن درآوردند تا با زدن گل سوم توسط اوبامیانگ تیم از فشار خارج شود و خطر برگشت رن که در نیمه‌ی دوم عملکرد خوبی داشت را کاهش دهد.


اوبامیانگ در این بازی عملکرد خوبی داشت و دو گل زد و با هشیاری یک پاس گل به مایتلند نالیز نیز داد و بهترین بازیکن زمین شد هرچند که فرصت‌های خوبی را برای هتریک کردن از دست داد.

آرسنال در این مسابقات ده بازی داشته است و حالا پنج بازی دیگر تا قهرمانی فاصله دارد و امری مطمئن هست که آرسنال از پس بازی های پیش رو به خوبی برمی آید.


آرسنال عملکرد های متفاوتی از خود در این فصل نشان داده است اما آنها تلاش میکنند تا فصل را به خوبی به اتمام برسانند.آنها مهره های تهاجمی بسیار خوبی دارند که انتخاب از بین آنها کار سختی است.

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

آرسنال برای قهرمانی در لیگ اروپا می جنگد!