اخبار تیم برای بازی با لینکولن سیتی

اخبار مصدومان آرسنال

اخبار تیم برای بازی با لینکولن سیتی

اشکان۹ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۲٬۶۰۳ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

ولبک، ایوبی و اوزیل...

 
در مورد اخبار تیم...
 
دو مورد ابهام داریم: ولبک – که پس از گرم کردن برای بازی با بایرن به دلیل بیماری و نداشتن شرایط بازی از ترکیب خارج شد و ایوبی – که او هم در روز بازی به دلیل بیماری نتوانست به اردوی تیم بیاید. سایر بازیکنان در دسترس خواهند بود.
 
در مورد مسوت اوزیل...
 
هنوز تصمیم نگرفته‎ام. پس از بازی با بایرن هنوز احساس بهبودی کامل نداشت. در تمرینات باید ببینم چه احساسی دارد و البته هنوز ترکیب تیم برای بازی شنبه را انتخاب نکردهام.
 
در مورد چرخش ترکیب تیم...
 
همیشه سعی کرده‎ام ترکیبی را انتخاب کنم که شانس خوبی برای صعود به مرحله بعدی داشته باشد و به همین کار ادامه می‎دهم.
 
در مورد اینکه آیا مشکل بیماری در تیم وجود دارد...
 
بله ممکن است. کمی در این زمینه مشکل داریم. نمی‎دانم آیا مسئله واگیر دار بودن است یا خیر. تیم پزشکی صبح بازی با من تماس گرفت و گفت ایوبی به دلیل بیماری نمی‎تواند بازی کند و ولبک هم ساعت 5 عصر احساس بیماری کرد. با وجود این سعی کردیم او را بازی دهیم ولی نتوانست – ممکن است بازیکنان بیماری را از هم گرفته باشند، نمی‎دانم.
 
در مورد اینکه چطور جلوی گسترش بیماری در ترکیب تیم را می‎گیرید...
 
این به دکترهای تیم بستگی دارد – من به اندازه کافی مشغله خودم را دارم!
 
 
 

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

اخبار تیم برای بازی با لینکولن سیتی