مدافعان کناریمان میتوانند خطرساز باشند

مصاحبه

مدافعان کناریمان میتوانند خطرساز باشند

اشکان۱۵ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۱٬۱۳۷ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

کیران گیبس مدافع چپ توپچیها باور دارد مدافعان کناری آرسنال میتوانند در حملات نقش عمده ای را ایفا کنند...


ملی پوش انگلیسی توپچیها امیدوار است بتواند پس از سپری کردن مصدومیت همسترینگش، شنبه و در دیدار برابر سوآنسی به میدان برود. اگرچه میداند که باید با سانتوس برزیلی برای قرار گرفتن در ترکیب اولیه رقابت کند.
گیبس و سانتوس هر دو خصوصیات تهاجمی را دارند و در دفاع راست نیز ونگر باکاری سانیا و کارل جنکینسون جوان را در تیم خود میبیند.
گیبس باور دارد مدافعان کناری توپچیها میتوانند تاثیر بسیار زیادی در یک-سوم دفاعی حریف داشته باشند.
"دوست دارم زمانی که میتوانم کمک کنم در حمله شرکت کنم.
"ما میتوانیم برای تیمها خطرساز شویم، من و باک و دیگران. ما در سطح بالایی بازی میکنیم و دوست داریم چنین فوتبالی را بازی کنیم. امیدوارم حتی در این فصل بتوانیم این کار را تاثیرگذارتر انجام دهیم.
"دو سال است که در دفاع چپ بازی میکنم و این جایی است که شما باید به یادگیری ادامه دهید و پیشرفت کنید. هرچه بیشتر بازی کنم، بیشتر میتوانم در این پست جا بیفتم.
"شما زمانی که به عنوان مدافع کناری بازی میکنید باید متمرکزتر باشید. خصوصا با توجه به روشی که ما بازی میکنیم. ما تیمی تهاجمی هستیم و فوتبالی جذاب را ارائه میدهیم پس باید از نظر دفاعی هم برتر باشیم."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

مدافعان کناریمان میتوانند خطرساز باشند