
مصاحبه
مرته ساکر: می توانستیم بیشتر از دو گل بزنیم
پر مرته ساکر به خاطر فرصت های از دست رفته غمگین است که آرسنال در شب سه شنبه از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد...
با وجود 1-3 عقب بودن در بازی رفت یک هشتم نهایی مقابل موناکو ، گل های الیویه ژیرو و آرون رمزی آرسنال را در آستانه ی صعود قرار دارد.
با این حال ، آن ها نتوانستند گل سوم را بزنند که آن ها را به مرحله ی بعد می برد و مرته ساکر و هم تیمی هایش از این بابت ناامید هستند.
"ما فرصت بزرگی داشتیم و می توانستیم بیشتر از دو گل به ثمر برسانیم بنابراین ما خیلی ناامید هستیم از این که نتوانستیم به مرحله ی بعد برویم."
"می توانستید ببینید که در هفته های اخیر عملکرد خوبی داشتیم ، اعتماد به نفس خوبی داشتیم و آن را این جا نشان دادیم. حتی از لحاظ دفاعی ما ، آن ها نتوانستند فرصت های زیادی خلق کنند و ما دوبرابر آن ها فرصت داشتیم."
"عملکرد عاقلانه ای داشتیم و از این لحاظ خوشحالم اما به اندازه ی لازم کافی نبود و [موناکو] با استفاده کردن از بازی رفت صعود کرد."


