برونو گیمارش: عشق هواداران آرسنال را احساس می‌کنم

اخبار باشگاه آرسنال

برونو گیمارش: محبت هواداران آرسنال را احساس می‌کنم

آرمان امیراحمدی۱ ساعت پیش۴ دقیقه مطالعه۱ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

برونو گیمارش پس از گلزنی و رقم‌زدن پیروزی آرسنال مقابل لیدز یونایتد، از اشتیاقش برای حضور در ورزشگاه امارات و خوشحالی از حمایت هواداران گفت. هافبک برزیلی که نخستین بازی رسمی خانگی‌اش را تجربه کرد، با اشاره به پاس تماشایی دکلان رایس و نقش خود در تغییر نتیجه، تأکید کرد که می‌خواهد گل‌های بیشتری به ثمر برساند و برای دیدار خانگی لیگ قهرمانان مقابل لیل هیجان‌زده است.

برونو گیمارش پس از آنکه در نخستین بازی خانگی خود با گل پیروزی‌بخش مقابل لیدز یونایتد درخشید، اعتراف کرد که بی‌صبرانه منتظر حضور در زمین ورزشگاه امارات و تأثیرگذاری در این مسابقه بوده است. این هافبک برزیلی که دو بازی خانگی نخست آرسنال در فصل جاری را از دست داده بود، سرانجام در شمال لندن فرصت پیدا کرد تا پس از گل تساوی ریکاردو کالافیوری و ورود به زمین به‌عنوان بازیکن تعویضی، توانایی‌هایش را به هواداران نشان دهد. با وجود اینکه گیمارش گفته بود برای ورود به زمین «مضطرب» و بی‌قرار است، تنها هفت دقیقه پس از حضورش در مسابقه، فرصتی بزرگ برای تغییر نتیجه در اختیارش قرار گرفت و او از این موقعیت استفاده کرد تا نخستین لحظه درخشان خود را در ورزشگاه امارات رقم بزند. برونو علاوه بر افتخار شخصی ناشی از به ثمر رساندن گل پیروزی، از اینکه آرسنال توانست خاطره شکست مقابل برایتون را کنار بگذارد و دوباره به مسیر پیروزی بازگردد، به همان اندازه خوشحال بود.

این هافبک خوشحال پس از مسابقه گفت:

«این نخستین بازی رسمی من در ورزشگاه امارات است. مقابل کاونتری بازی نکردم و زمانی که برای چلسی به میدان رفتم، در حال بازگشت از مصدومیت بودم. امروز دیگر نمی‌توانستم برای رفتن به زمین صبر کنم و روی نیمکت واقعاً بی‌قرار بودم. بنابراین، وقتی وارد بازی می‌شوید، یک گل مهم به ثمر می‌رسانید و سه امتیاز را به دست می‌آورید، همیشه احساس بسیار خوبی دارید. می‌توانم بگویم امروز روزی بسیار خاص برای من بود. فکر می‌کنم بعد از بازی قبلی مقابل برایتون، می‌دانستیم که باید عملکرد بسیار بهتری داشته باشیم. به نظرم امروز پاسخ خوبی به آن شکست دادیم، هرچند باور دارم که می‌توانیم کارهای بسیار بیشتری انجام دهیم. بااین‌حال، کسب سه امتیاز برای ما بسیار ارزشمند بود. می‌دانیم رقابت در لیگ برتر چقدر فشرده است و به همین دلیل از این پیروزی بسیار خوشحالیم.»

لحظه درخشان برونو در دقیقه ۶۹ رقم خورد؛ در جریانی که احتمالاً بهترین حرکت تیمی آرسنال در این مسابقه بود. مارتین اودگارد و بوکایو ساکا با یکدیگر پاس‌کاری کردند و سپس توپ را به دکلان رایس درون محوطه جریمه رساندند. رایس نیز با یک ضربه ظریف و تماشایی، توپ را در مسیر حرکت هم‌تیمی خود در خط میانی قرار داد. در حال حاضر، شاید بازیکنان زیادی در لیگ برتر نباشند که بخواهید چنین فرصتی نصیبشان شود. از زمان نخستین بازی برونو در لیگ برتر در فوریه ۲۰۲۲، تنها ابریچی ازه و فیل فودن بیشتر از او از بیرون محوطه جریمه در بالاترین سطح فوتبال انگلیس گلزنی کرده‌اند. گل مقابل لیدز، نهمین گل برونو از راه دور در این رقابت‌ها بود.

این گل همچنین نشان‌دهنده شکل‌گیری همکاری مؤثر میان برونو و رایس بود. همانند گلی که برونو مقابل ساندرلند به ثمر رساند و جایزه گل ماه را دریافت کرد، این بار نیز او به‌عنوان بازیکن تعویضی و با شوتی از بیرون محوطه جریمه گلزنی کرد؛ گلی که رایس زمینه‌ساز آن شد و برتری را برای آرسنال به ارمغان آورد.

برونو درباره روند شکل‌گیری این حرکت گفت: «میکل همیشه به ما می‌گوید که در یک موقعیت ثابت نمانیم و همواره تلاش کنیم نظم تیم حریف را به هم بزنیم. فکر می‌کنم این کار را به‌خوبی انجام دادیم. وقتی دک [دکلان رایس] توپ را برای من فرستاد، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود: «نباید این موقعیت را از دست بدهم، نباید از دستش بدهم؛ باید گل بزنم!» ضربه نهایی فوق‌العاده بود، گل زیبایی به ثمر رسید و لحظه‌ای عالی برای همه رقم خورد.»

برونو پس از گلزنی با پرش به میان هواداران حاضر در سکوهای میزبان شادی کرد؛ تصمیمی که کاملاً آگاهانه از سوی شماره ۳۹ آرسنال گرفته شده بود. او اعتراف کرد که محبت هواداران را احساس می‌کند و می‌خواست بابت حمایتی که از زمان انتقالش از نیوکاسل یونایتد دریافت کرده است، از آن‌ها تشکر کند. اکنون برونو بی‌صبرانه منتظر است تا یکی دیگر از اهدافش با پیراهن آرسنال را محقق کند؛ بازی در لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگی تیم که سه‌شنبه پیش رو در انتظار اوست.

او در ادامه گفت: «احساس فوق‌العاده‌ای داشتم و حالا نمی‌توانم برای گلزنی‌های بیشتر صبر کنم. وقتی گل زدم، صدای هواداران بسیار بلند بود. می‌خواستم آن‌ها را در آغوش بگیرم و بابت تمام کارهایی که برای من انجام داده‌اند، تشکر کنم. می‌توانم محبتشان را احساس کنم. اینکه آن‌ها را در آغوش گرفتم و توانستم بابت تمام حمایت‌هایی که تا امروز از من داشته‌اند تشکر کنم، لحظه‌ای خاص بود.

بازی در نخستین مسابقه خانگی‌ام در لیگ قهرمانان فوق‌العاده خواهد بود. برای بازی‌های بزرگ پیش رو بسیار هیجان‌زده‌ام. حالا تمرکزمان این است که امروز کمی این پیروزی را جشن بگیریم و از فردا به دیدار مقابل لیل فکر کنیم.»

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

برونو گیمارش: عشق هواداران آرسنال را احساس می‌کنم