آرتتا: سانتی در سمت چپ خطرناک است
کازورلا اخیرا به سمت چپ رفته و در دو بازی اخیر لیگ برتر سه گل زده است.
آرتتا می گوید:
"من فکر می کنم او عالی شده است. او تقریبا در همه بازی ها حاضر بوده است و فکر می کنم تنها کسی است که آن را انجام داده است.
"روشی که او بازی می کند، باعث می شود ضربه های زیادی بخورد و نیاز به بازی فیزیکی دارد. برای منطبق شدن با لیگ برتر و انجام دادن کاری که او اکنون انجام می دهد، من فکر می کنم باید او را تشویق کنیم او شایسته آن است.
"به نظر می رسد وقتی در سمت چپ بازی می کند راحت است. او در آنجا آزادی بیشتری دارد و می تواند برای سایر تیم ها دردسر ساز شود زیرا ما می توانیم از نفرات بیشتری در مرکز زمین استفاده کنیم.
"من فکر می کنم او بازیکنی است که می تواند با توانایی هایش تفاوت ایجاد کند. فکر میک نم جک هم یکی دیگر از کسانی است که جیزی خاص برای ارائه دارند که می تواند در بازی تعیین کننده باشد و یا وقتی بازی به شدت سخت شده است دری برایمان باز کند، کاری که امروز با پاسی که به ناچو داد انجام داد. برای ما، آنها بازیکنان خیلی مهمی هستند.
"فکر می کنم کازورلا به چند گل این چنینی نیاز داشت او امروز به تیم کمک کرد تا امتیازات را کسب کند. او عالی بود، در همه بازی. او امروز در مناطق زیادی از زمین حاضر شد و او یک بازیکن سطح بالا است."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم علی ارشدی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۹۷۴ بار
بازی قبلی آرسنال
ولوز
2
-
2
آرسنال
۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
تاتنهام
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۱۲/۳ ۲۰:۰۰
آرسنال - چلسی
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۲۰:۰۰
برایتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۳ ۲۳:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۳ ۲۳:۰۰
آرسنال - اورتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۰
آرسنال - منچستر سیتی
لیگ کاپ
۱۴۰۵/۱/۲ ۲۰:۰۰
لیگ کاپ
۱۴۰۵/۱/۲ ۲۰:۰۰
آرسنال - بورنموث
لیگ برتر
۱۴۰۵/۱/۲۲ ۱۷:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۵/۱/۲۲ ۱۷:۳۰