فلامینی:این بسیار حیاتی بود که غرورمان را بازیابیم

مصاحبه

فلامینی:این بسیار حیاتی بود که غرورمان را بازیابیم

Vishka۱۲ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۹۱۲ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

فلامینی میگوید این نتیجه اهمیت بسیار دارد...


متیو فلامینی می گوید این بسیار مهم بود که تیم پس از سپری کردن یک هفته ی مشکل غرور خود را مقابل منچسترسیتی بازیابد.

هافبک فرانسوی آرسنال پس از گلی که داوید سیلوا برای حریف به ثمر رساند ،با گل خود حساب کار را به تساوی یک بر یک کشاند
.
فلامینی از اولین گلی که پس از بازگشتش به باشگاه آرسنال در ورزشگاه امارات به ثمر رسانده خوشحال است .


"این برای تمامی بازیکنان آرسنال مهم بود به این دلیل که پس از آنچه مقابل چلسی رخ داد این کار سخت بود .فلامینی گفت:ما یک پیروزی خانگی میخواستیم ولی این مهم بود که چیزی از بازی دستگیرمان شود."


"این احساس خوب و بزرگی است و این امکان را به ما می دهد تا دوباره به بازی برگردیم. ما به دنبال این بودیم که گل دیگری به ثمر برسانیم تا پیروز بازی شویم ."

"مطمئنا ما میخواستیم پیروز باشیم .اما تا دقایق آخر تلاش کردیم و ما بدشناس بودیم .اکنون ما وقت برای استراحت و تمرکز روی بازی بعدی را داریم. اکنون این بسیار مشکل است ولی ما باید این کار را بازی به بازی انجام دهیم."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.