loading
در حال بررسی درخواست شما
ویلشر: باید از این بهتر شوم
ویلشر: باید از این بهتر شوم

ویلشر: باید از این بهتر شوم

بازی خوب ویلشر کمک کرد تا تیم روی هاجسون با نتیجه ی 2-1 برزیل را شکست دهد.

او از نحوه ی بازی خود پس از مصدومیت طولانی مدتش راضی است اما می گوید می داند باید در سطح باشگاهی عملکرد خود را مرتبا بهبود ببخشد تا جایگاهش در تیم ملی مستحکم شود.

"فکر می کنم فرمم بهتر و بهتر می شود.

"هیچ وقت از جایی که هستم رضایت ندارم. همیشه تلاش می کنم بهتر شوم، در تمرینات هر روز سخت کار می کنم و باید عملکردم برای باشگاه بهتر شود تا به تیم ملی دعوت شوم و در آنجا هم این کار را بکنم.

ویلشر می گوید بازی کنار کاپیتان انگلیس، استیون جرارد کار او را خیلی ساده تر کرده است همچنین او نقش کلورلی در حفظ تعادل خط میانی انگلیس را مهم می داند.

"استیوی در تمام مسابقه با من صحبت می کرد. او مرا راهنمایی می کرد. نقش او امروز دفاعی تر بود اما نمی توانید او را در این پست نگه دارید.

"فکر میک نم این برای ما خوب است که او می تواند جلو تر برود و من او را پوشش بدهم و کلورلی هم می تواند با ما همکاری کند. ما در اینجا ترکیب خوبی ایجاد کردیم."

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
به قلم علی ارشدی
دسته‌بندی: مصاحبه
منبع : Sky
بازدید: ۱,۰۶۸ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
ولوز
ولوز
2 - 2
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - مولینکس
۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
تاتنهام
تاتنهام
VS
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - تاتنهام هاتسپر
۱۴۰۴/۱۲/۳ ۲۰:۰۰
آرسنال - چلسی
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۲۰:۰۰
برایتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۳ ۲۳:۰۰
آرسنال - اورتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۰
آرسنال - منچستر سیتی
لیگ کاپ
۱۴۰۵/۱/۲ ۲۰:۰۰
آرسنال - بورنموث
لیگ برتر
۱۴۰۵/۱/۲۲ ۱۷:۳۰