به هیچ وجه آرسنال را ترک نخواهم کرد ...

دیگر خبرها

به هیچ وجه آرسنال را ترک نخواهم کرد ...

کنعان۱۶ سال پیش۲ دقیقه مطالعه۱٬۳۲۵ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

مصاحبه پیرس مورگان مقاله نویس روزنامه میل با سسک ...

کاپیتان آرسنال ، فرانسس فابرگاس روز شنبه در مصاحبه ای با مقاله نویس روزنامه میل و طرفدار سرسخت آرسنال پیرس مورگان این چنین عنوان کرد که به هیچ وجه این تابستان آرسنال را ترک نخواهد کرد .

فرمانده توپچی ها در دو فصل اخیر به طور مداوم در شایعاتی که خود کاتالان ها میسازنند پیوسته به بارسا پیوسته ! ، اما شایعات این فصبل بسیار قوی تر بوده و پیش بینی میشود که او تابستان لندن را به مقصد بارسا ترک کند .

فابرگاس که در بازی مقابل استوک خوش درخشید و پایه گذار گلهای تیمش و زننده گل برتری مقابل استوک بود ، بازوبند کاپیتانی را فصل گذشته بعد از اتفاقاتی که برای ویلیام گالاس افتاد   از آرسن ونگر گرفت .سسک از کاپیتان شدن در آرسنال بسیار خوشنود است و این فصل آرسنال با کیپیتانی او نتایج خوبی را نیز گرفته و هم اکنون با تنها سه امتیاز فاصله از صدر در مکان سوم جدول است .

پیرس مورگان ملاقات خود با سسک را در جدول روزنامه بازگو میکند . وی که سسک را در شو فشن ملاقات کرده و سسک آنجا به او قول میدهد که به هیچ وجه آرسنال را ترک نخواهد کرد .

مورگان " اینجا چه کار میکنی  ؟ "

سسک " کار خاصی نمیکنم "

آیا در فکر ترک باشگاه هستی ؟

" نه !!! "

لطفا بهم بگو که آرسنال رو ترک نمیکنی

" آرسنال رو ترک نخواهم کرد "

چیزی که سسک گفت مرا یاد جمله آنری انداخت ، اما او یک ماه بعد باشگاه را ترک کرد ! نظرم را بو او گفتم و سسک خندید .

این اصلا خنده دار نیست سسک ! این مثل عزاداریه خانوادگی میمونه !

آیا قول میدهی که باشگاه را ترک نمیکنی ؟

لبخند زد و گفت " قول میدهم "

سپس او مرا در راهرو دنبال کرد ، و آرامشش مثل تایگر وود در بازی های مهمش بود !

از مدل بودن لذت میبری ؟

" خیلی سخته ! حتی از بازی کردن در بازی های مهم هم سخت تره ! "

پس از حرفه ی مدل بودن خارج میشوی ؟

"البته"


اما از آرسنال خارج نمیشی !

سسک دستاش رو روی شونه ام گذاشت و گفت " نه پیرس ، آرسنال رو ترک نمیکنم "

3 بار از راه های مختلف جوابی که میخواستم رو گرفتم ولی باز هم نگران ترک کاپیتان هستم .....

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

به هیچ وجه آرسنال را ترک نخواهم کرد ...