دوست دارم به بارسا بروم!

دیگر خبرها

دوست دارم به بارسا بروم!

معراج آگاهی۱۶ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۱٬۲۱۸ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

عاقبت پرورش بازیکنان دیگرتتیمها.....

سس فابرگاس فابک اسپانیایی ارسنال تایید که قبل از جام جهانی درمورد اینده اش درارسنال تصمیم گیری خواهد کرد.وی بابیان این مطلب که مایل است تا برای بارسا به میدان برود گفت:هیچ عجله ای درکار نیست ومن از بودن در ارسنال خوشحالم ولی کتمان نمیکنم که بازی برای بارسا برای من رویایی خواهد بود.
فابرگاس افزود:امیدوارم تا قبل از جام جهانی این مسئله حل شود چرا که شما برای نتیجه گرفتن در رویداد بزرگی نظیر جام جهانی نیاز دارید تا تنها بر روی زوایای ورزشی مسابقات تمرکز کنید ونه چیز دیگری.
وی افزود:من هم اکنون 23 سال دارم وسالهای زیادی از دوران بازیگری من باقی مانده است ولی مایلم تا قبل از جام جهانی برای اینده ام تصمیم بگیرم.
وی همچنین درمورد فصل گذشته لیگ برتر گفت:بدون شک بهترین فصلی بود که با ارسنال داشته ام ولی متاسفانه مصدومیت اجازه نداد تا تمام ظرفیتم را نشان دهم ما همگی تلاشمان را کردیم تا جامی ببریم ولی متاسفانه نتوانستیم به هدفمان برسیم.
من امیدوارم ان کسانی که از بین بازیکنان ارسنال به جام جهانی میروند تورنومنت خوبی داشته باشند وبعد از ان بخوبی استراحت کنند.

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

دوست دارم به بارسا بروم!