توماس روسیچکی عضو تیم ملی جمهوری چک که باید این هفته از سری رقابت های مقدماتی یورو 2012 به مصاف حریفان برود عقیده دارد بازی برابر اسکاتلند بسیار مهم است و پیروزی آن ها برابر این تیم می تواند وضعیت آن ها را بهبود دهد و نقطه عطفی برای کشورشان باشد .
توماس که بعد از بازنشستگی پاول ندود می تواند در این دیدار کاپیتان تیم ملی کشورش باشد از هم تیمی هایش خواست تا بتوانند در این بازی نمایش خوبی داشته باشند .
30 ساله خوش تکنیک آرسنال در این باره گفت :
" کاملا بازی مهمی است . کلیدی این گروه در این بازی است .
ما بازی اول خود را واگذار کردیم و اگر نتوانیم در این بازی پیروز شویم در وضعیت بدی قرار میگیریم . بدون شک بازی مهمی برای بازی های یورو است .
ما حال اسکاتلند را پیش رو داریم و نیاز داریم آن ها را ببریم . امتیاز مهمی برای بهبود وضعیتمان است چرا که بازی قبلی را شکست خوردیم . یکی از بازی های بزرگ برای ماست . "













