وضعیت تیم قبل از بازی با بولتون

دیگر خبرها

وضعیت تیم قبل از بازی با بولتون

فرزاد قاضی۱۶ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۹۳۴ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

گزارش وضعیت بازیکنان تیم یک روز قبل از بازی با بولتون ...

به نظر می رسد که آرون رمسی و دنیلسون این بازی را از دست بدهند . دنیلسون که هنوز وضعیت مصدومیتش مشخص نیست و رمسی هم در تمرینات از ناحیه ران دچار مصدومیت شد .

الکس سانگ هم که در جام ملتهای آفریقاست و باعث ایجاد بحران در پست هافبک دفاعی در آرسنال شده است ( با توجه به وضع نامشخص دنیلسون ) . اما در این بین بازگشت سس فابرگاس به ترکیب تیم می تواند نقطه ی قوتی برای توپچی ها باشد .

توضیحات بیشتر از زبان آرسن ونگر : دنیلسون امروز ( شنبه ) تستی خواهد داشت اما به نظرم قادر به بازی کردن نخواهد بود . رمسی در تمرینات مشکلات عضلانی پبدا کرد و مصدومیتش بسیار شدید بود اما به نظرم دوره ی مصدومیتش کوتاه باشد ( والبته شاید به بازی برسد! ) . گزینه های زیادی برای میانه میدان نداریم و این شرایط را فقط باید تمرین کنیم .

ونگر در ادامه از مصدومیت جک ویلشیر جوان گفت و اینکه او امروز در تمرینات دویدن را شروع کرده و هفته ی بعد بازی خواهد کرد و همچنین نیکلاس بنتنر هم تا دو هفته ی دیگر در دسترس نخواهد بود .

کلیچی در ترکیب 18 نفره حضور خواهد داشت اما احتمال بازی کردنش بسیار کم است . همچنین وضعیت تئو والکات هم تا انجام همه ی تست ها مشخص نخواهد شد .

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

وضعیت تیم قبل از بازی با بولتون