آرسن ونگر و پاسخ وی به شایعاتی که همواره پیرامون سس فابرگاس وجود دارد...
همواره شایعات مختلفی پیرامون کاپیتان آرسنال وجود دارد و این شایعات با ناکامی دیگری برای ارسنال در این فصل تقویت می شود . این در حالی است که در هفته های اخیر باشگاه هایی چون منچستر سیتی نیز به جمع علاقه مندان وی پیوسته اند و بارسلونا دیگر تنها مشتری این بازیکن نیست . آرسن ونگر اعلام کرد از این شایعات نگرانی ندارد . آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با استون ویلا در این رابطه به خبر نگاران گفت :
" نه نگرانی ندارم . من این را نشنیده ام و هیچ جا این موضوع را ندیده ام . اگر منچستر سیتی بخواهد بازیکنی بخرد بهترین راه تماس گرفتن با من است . اولین هدف ما تضعیف این تیم نیست بلکه تقویت کردن آن است . "
ونگر در ادامه درباره سال های اخیر و نحوه اداره باشگاه هایی مانند چلسی و منچستر سیتی و راه امسال گفت :
" من از اینکه قوانین وضعیت سالم اقتصادی وارد خواهند شد خوشحالم چرا که می دانم چلسی و منچستر سیتی به این رای داده اند و امیدوارم به ان احترام نیز بگذارند . ما همیشه به جدول حقوقی خود احترام گذاشته ایم . "
اما آرسن و هدف هایش و نام هایی که هیچ گاه فاش نمی شود :
" من هیچ نامی نمی گویم . ما به طور مخصوص در کناره ها بازیکنی اضافه نخواهیم کرد . ما در این ناحیه والکات و نصری و همینطور ارشاوین و بندتنر را داریم . "