چرا فقط ۴۸ ساعت ؟
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- چرا فقط 48 ساعت ؟
آرسنال باید پس از اینکه یک شنبه در رقابت های جام حذفی به مصاف تیم هادرزفیلد رفت سه شنبه و در یک فاصله زمانی بسیار کوتاه به مصاف تیم اورتون از لیگ برتر برود و آرسن ونگر علت این فاصله اندک 48 ساعته برای ریکاوری را پوشش های تلویزیونی و سود های آن دانست . مبالغی که باعث می شود اینگونه برخی تیم ها متضرر شوند .
هر چند آرسنال با تغییرات زیادی که در بازی برابر هادرزفیلد داشت سعی در استراحت دادن به بازیکنان اصلیش داشت .
آرسن ونگر در اینباره گفت :
" این انتخاب تلویزیونی است و ما نیز همچنین خواستار مراقبت از بازی نیوکاسل هستیم چرا که ما پس از چهار روز بازی می کنیم .
این سوال بزرگی برای بازیکنان است اما این برای ما در دوره کریسمس اتفاق افتاده است . ما تنها تیمی هستیم که این برنامه را دارد و می توانیم از عهده آن بر بیاییم .
من این را دوست ندارم وقتی که مصدومیت های ماهیچه ای دارید و امیدوارید بازی بیشتری نداشته باشید چرا که این نشانه خوبی نیست . "
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم یوسف بذرکار
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : arsenal.com
بازدید: ۹۸۵ بار
بازی قبلی آرسنال
ولوز
2
-
2
آرسنال
۱۴۰۴/۱۱/۲۹ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
تاتنهام
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۱۲/۳ ۲۰:۰۰
آرسنال - چلسی
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۰ ۲۰:۰۰
برایتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۳ ۲۳:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۱۳ ۲۳:۰۰
آرسنال - اورتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۲۴ ۱۷:۳۰
آرسنال - منچستر سیتی
لیگ کاپ
۱۴۰۵/۱/۲ ۲۰:۰۰
لیگ کاپ
۱۴۰۵/۱/۲ ۲۰:۰۰
آرسنال - بورنموث
لیگ برتر
۱۴۰۵/۱/۲۲ ۱۷:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۵/۱/۲۲ ۱۷:۳۰