الکساندر هلب که تا دو سال قبل یکی از بهترین هافبک های اروپا در آرسنال بود طی یک وسوسه به بارسلونا پیوست تا تمام عمر فوتبالی خود را تباه کند .
این بازیکن بلاروسی در سال اول حضور نیمکت نشینی کامل را تجربه کرد و پس از یک سال با قراردادی قرضی به باشگاه اولش اشتوتگارت بازگشت تا کمی در آن جا جانی تازه کند .
به هر صورت الکس میبیند اخبار پیرامون دوست صمیمیش سس فابرگاس در آرسنال زیاد شده و وی به سس هشدار جدی می دهد در آرسنال بماند .
“ البته باید بگویم اینکه در مورد سس چه اتفاقی میفتد نیاز به زمان دارد و من نمی تونم در مورد ان قضاوت کنم .
او و گائل کلیچی بازیکنان خوبی هستند که در مورد آیندشان باید تصمیم گیری کنند . من م یخواهم آن ها را نصیحت کنم که بمانند .
آرسنال امسال موفق نشد اما اگر ونگر بتواند اسکلت تیم را کامل حفظ کند آن ها واقعا فصل بعد می توانند . آن ها فوتبال فوق العاده ای ارائه می کنند .
همیشه سوالی د رمورد تجربه تیم هست و سال آینده اگر بازیکنان کنار هم بمانند تجربه افزوده شده است .
همه چیز در شرایط خوبی است . آن ها واقعا فصل بعد شانس بسیار خوبی برای قهرمانی دارند .
در پایان امیدوارم فرانسس در تیم بماند و با آرسنال سعی در کسب موفقیت بکند . “



