شاید برخی بازیکنان برگردند
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- شاید برخی بازیکنان برگردند
امروز آرسن ونگر پس از قطعی شدن نداشتن خرید جدید در ژانویه برای باشگاه آرسنال در اقدامی ناگهانی اعلام کرد احتمال دارد برخی از بازیکنانی که به صورت قرضی در تیم های مختلف بازی می کنند را به تیم بازگرداند .
هفت توپچی در حال حاضر در تیم های دیگر به صورت قرضی در حال بازی هستند که از مهم ترین بازیکنان می توان به حضور هنری لانسبوری در نورویچ , جی امانوئل توماس و آرون رمزی در کاردیف و کارلوس ولا در وست بروم ویچ اشاره کرد .
سمیر نصری و همینطور دنیلسون در اخرین بازی ارسنال در رقابت های جام حذفی این کشور از ناحیه همسترینگ صدمه دیدند و نبود بازیکن کلیدی مانند نصری می تواند صدمات قابل توجهی به ترکیب تیم وارد کند .
آرسن ونگر دراینباره گفت :
" دنیلسون به نظر مشکل همسترینگ دارد اما قطعا شدت مشکل وی کم تر از نصری است . اما من برخی بازیکنان را به صورت قرضی به دیگر تیم ها داده ام و شاید برخی ها را دوباره به تیم بازگردانم .
ما امانوئل توماس را داریم و مخصوصا هنری لانسبوری که در تیم های دیگر در حال بازی هستند . می توانیم کایل بارتلی را دوباره به تیم بازگردانیم اما او اصلا تا به حال در لیگ برتر بازی نکرده است .
در حال حاضر شرایط سخت است . رمزی برای یک ماه به صورت قرضی در تیم دیگری است . اگر ان یک ماه است باید برای یک ماه . سپس می توانید درخواست بازگشت بازیکن را بدهید . اما رمزی نیاز به بازی کردن دارد پس حتی اگر شما او را به تیم فرخوانید قبل از بازی کردن نیاز به یک بازی اولیه دارد . "
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم یوسف بذرکار
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : arsenal.com
بازدید: ۸۰۵ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
2
-
0
برنتفورد
۱۴۰۴/۹/۱۲ ۲۳:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آستون ویلا
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۹/۱۵ ۱۶:۰۰
کلوب بروژ - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - ولوز
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰