
دیگر خبرها
شروعی سریع برای هواداران
تئو والکات بازیکنان را برای شروعی سریع در فصل مدیون هواداران می داند...
تئو والکات اعلام می دارد بازیکنان آرسنال به هواداران خود مدیون هستند و باید شروعی قدرتمند و سریع در لیگ برتر داشته باشند .
تیم آرسن ونگر سال هاست که نتوانسته در کسب جام موفق باشد و این مسئله پس از ناکامی سال گذشته بیش از پیش مورد انتقاد قرار گرفت و تئو والکات حالا از هم تیمی هایش می خواهد تا شروعی سریع و قدرتمند داشته باشند .
شاید ناکامی سال گذشته آرسنال در فینال جام اتحادیه شروعی بر انتقاد های کوبنده تر بود . شکستی که به هیچ وجه قابل توجیه نبود .
" بدون هیچ شکی ما به هواداران مدیون هستیم .
با وجود اینکه نتوانستیم قهرمانی هایی به دست آوریم ولی هواداران همواره به ما وفادار بوده اند . قهرمانی هایی که باید برای یک باشگاه بزرگ به دست آید .
به عنوان یک بازیکن از خودمان بسیار نا امید بودیم اما این دیگر گذشته است . امسال سال بزرگی برای ماست و همینطور برای باشگاه . هواداران برای ما بسیار مهم است و امیدواریم بتوانیم باعث افتخار آن ها شویم . "


