ونگر معتقد است رفتن سسک فابرگاس ضربه چندانی بر ادامه راه آرسنال نمیزند !
کاپیتان پیشین آرسنال با امضا قرارداد 5 ساله با بارسلونا ( با حقوقی کمتر از آرسنال ) به 8 سال حضور خود در شمال لندن پایان داد. آرسنال این روزها سرگرم تمرین است تا برای دیدار با اودینزه آماده شود.
ونگر در مورد فابرگاس گفت : ما یک بازیکن در سطح جهانی را از دست دادیم، دوست داشتیم او را اینجا نگه داریم اما در نهاست به این نتیجه رسیدیم که بهتر است تا به خواسته های بازیکن احترام بگذاریم . 125 سال آرسنال کار خود را آغاز کرده است و بازیکنان بزرگ زیادی آن را ترک کرده اند ، اما همه چیــــز ادامه پیدا کرده است ! چیزی که الان مهم است واقعا رفتن سسک نیست ! زندگی رو به جلو میرود و باید با آن کنار بیآییم و ادامه دهیم.
من تصمیم گرفتم به علاقه سسک به بازگشت احترام بگذارم و این تصمیم را به مدیریت باشگاه ارائه کردم. ما باید با کسی کار کنیم که 100% برای تیم باشد و با علاقه برای ما بازی کند، او میخواست بازگردد و نمیشد جلوی علاقه اش را گرفت ! به نظرم سسک از بهترین های جهان فوتبال است و برایش آرزوی پیروزی میکنم