نگرانی بابت آرشاوین ندارم
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- نگرانی بابت آرشاوین ندارم
با وجود نگرانی خود اندری ارشاوین درباره وضعیت اخیرش و بازی های انتقاد بر انگیز وی مربی فرانسوی از این بابت نگرانی ندارد.
آرسن ونگر می پذیرد که آرشاوین در بهترین وضعیت قرار ندارد اما احساس می کند بازیکن 29 ساله اش در کار تیمی به خوبی شرکت می کند و دو پاس گل وی در بازی برابر ایپسویچ را گواه بر این نکته می داند .
" درباره فرم و وضعیت آندری نگران نیستم چرا که اگر به تعداد بازی های که آرشاوین به میدان رفته نگاه کنید میبینید که او بسیار به خودش سخت گیری کرده است .
اگر نگاهی به بهترین پاسور های لیگ برتر بیندازید او یکی از مگان های بالای جدول است . حنی برابر ایپسویچ او توانست دو پاس گل بدهد . یکی از کرنر ارسالی و یکی به فابرگاس .
او سازگار با نحوه استفاده تکنیکی ما نیست چرا که او به خودش بسیار نا ملایم بوده و این باعث از دست رفتن اعتماد به نفس شده .
گاهی اوقات فراموش می کنیم چقدر خوب هستیم و بیشتر اوقات این مسئله را اطلاع می دهیم . آندری در حال حاضر در ان پست است و ما نیز باید به او یاد آوری کنیم که او چقدر خوب است . "
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم یوسف بذرکار
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : arsenal.com
بازدید: ۹۶۹ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
3
-
2
قایرات آلماتی
۱۴۰۴/۱۱/۸ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
لیدزیونایتد
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۱۱/۱۱ ۱۸:۳۰
آرسنال - چلسی
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۱/۱۴ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۱/۱۴ ۲۳:۳۰
آرسنال - ساندرلند
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۱۸ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۱۸ ۱۸:۳۰
برنتفورد - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۲۳ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۲۳ ۲۳:۳۰
آرسنال - ویگان
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۱/۲۶ ۲۰:۰۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۱/۲۶ ۲۰:۰۰
تاتنهام - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۳ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۲/۳ ۲۰:۰۰