نیازی به غبطه خوردن نیست

دیگر خبرها

نیازی به غبطه خوردن نیست

یوسف بذرکار۱۵ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۷۸۳ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

به علت موفقیت های سال های اخیر چلسی , آرسنال نیازی به حسادت به این تیم جنوبی ندارد ...



صحبت های آرسن ونگر حاوی نکاتی است .
نیازی به غبطه خوردن به وضعیت چلسی نیست . آرسن ونگر باور دارد آن ها نیازی ندارند که به این موفقیت چند ساله چلسی حسادت کنند .

" بگذارید بگویم ما روی امتیازاتی که آن ها دارند و امتیازاتی که ما داریم نگاه می کنیم . ما هیچ چیزی برای حسادت کردن نداریم .
این فقط برای ماست که از پس آن بر آییم . تا زمانی که یک تیم به پیروزی نرسیده متعجب هستند که ما می توانیم ببریم ؟ این یک مسئله روحی روانی است چرا که کیفیت در ترکیب اینجا هست . ما استیل جوانی داریم اما حالا کالما این گونه نیست .  "

موفقیت های چلسی پس از سرمایه گذاری عظیم مرد روسی با گرفتن یک جام اتحادیه و تلاش فراوان برای آن آغاز شد و ونگر نیز عقیده دارد اولین جام باعث ایجاد این باور روحی شد .

" بله . چرا که برای مدت زیادی آن ها برنده نبودند و این سوال همیشه پشت سر آن ها وجود داشت .  بنابراین چه چیزی می توانید برنده شوید ؟
من متوجه و قبول کرده ام . ما در حال ساخت یک تیم جدید بودیم و مدیریت کردیم که چگونه در بالاترین سطح باقی بمانیم جایی که تیم ها می توانند از بودن در آن شادمان باشند . شما بیشتر می خواهید و این قصد و غایت این فصل ماست و برای موفقیت و جواب دادن به تقاضای مردم است . "

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

نیازی به غبطه خوردن نیست