جک ویلشر اذعان می کند که هنوز هم برای ثابت کردن خود در آرسنال تلاش می کند ...
هافبک جوان که 12 ماه باورنکردنی را پشت سر گذاشته طی سخنانی در روز هواداران و مراسم ( پرسش و پاسخ ) همراه کودکان آرسنالی به این نکته را یادآوری می کند که در ماه آگوست سال گذشته در ترکیب آرسن ونگر بی تجربه بود و مسابقات آنچنانی برای تیم انجام نداده بود .
البته از زمانی که او پا در ترکیب اصلی آرسنال و انگلیس گذاشته مسئولیت بیشتری دارد و نباید روند رو به رشدش متوقف شود .
" واقعا در حال حاضر فشار زیادی را تحمل نمی کنم . من در تیم خوب بازی می کنم و بازیکنان اطرافم این امر را برایم ساده تر می کنند . هر چند مسئولیت بیشتری بر عهده ی من است. "
" در این مرحله از سال گذشته من حتی یک مسابقه برای آرسنال به میدان نرفته بودم و فقط در تلاش بودم تا خودم را اثبات کنم . در حال حاضر نیز برای ثابت کردن خودم تلاش می کنم و همچنین تلاش می کنم تا جایگاهم را در تیم حفظ کنم. "
" من هنوز جوان هستم و می دانم تا حد زیادی به یادگیری نیازمندم ، اما در حال حاضر کمی مسئولیت من بیشتر است. "