رونالدو: این آخرین جام جهانی من بود

جام‌جهانی ۲۰۲۶

رونالدو: این آخرین جام جهانی من بود

آرمان امیراحمدی۲ ماه پیش۴ دقیقه مطالعه۱۸۰ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

کریستیانو رونالدو پس از شکست پرتغال برابر اسپانیا و حذف از جام جهانی اعلام کرد این آخرین حضورش در این رقابت‌ها بوده است. کاپیتان پرتغال تأکید کرد برای تصمیم‌گیری درباره آینده ملی خود عجله نخواهد کرد. در همین حال، روبرتو مارتینس نیز از جدایی‌اش از نیمکت پرتغال خبر داد و از رونالدو به‌عنوان الگویی بی‌نظیر در فوتبال ملی تمجید کرد.

کریستیانو رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال، تأیید کرد که آخرین مسابقه خود در جام جهانی را انجام داده است، اما تأکید کرد درباره آینده‌اش در تیم ملی تصمیمی عجولانه نخواهد گرفت.

پرتغال با شکست ۱ بر ۰ مقابل اسپانیا در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی، از دور رقابت‌ها کنار رفت. گل پیروزی اسپانیا را میکل مرینو در وقت‌های تلف‌شده دیدار شهر دالاس به ثمر رساند تا پرونده آخرین حضور رونالدو در جام جهانی بسته شود.

رونالدوی ۴۱ ساله پس از سوت پایان مسابقه به‌شدت تحت تأثیر احساسات قرار گرفت؛ چرا که رؤیای همیشگی او برای فتح جام جهانی برای همیشه از بین رفت. او در تاریخ فوتبال به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیکنانی شناخته خواهد شد که هرگز موفق به فتح معتبرترین جام ملی فوتبال نشدند.

رونالدو: درباره آینده‌ام عجله نمی‌کنم

رونالدو پس از پایان مسابقه در جمع خبرنگاران درباره آینده‌اش در تیم ملی پرتغال صحبت کرد.

«از اینکه جام جهانی را به این شکل ترک می‌کنم ناراحتم.
«تمام توانم را گذاشتم. هر کاری از دستم برمی‌آمد انجام دادم. بله، این آخرین جام جهانی من بود، اما حالا فرصت دارم فکر کنم و در کنار خانواده‌ام باشم. هیچ تصمیم عجولانه‌ای نخواهم گرفت.
«من هیچ‌وقت در اوج احساسات تصمیم نمی‌گیرم. الان مهم نیست که به بازی کردن ادامه می‌دهم یا نه. فردا هم مثل امروز از خواب بیدار می‌شوم؛ با وجدانی آسوده.
«۲۳ سال برای تیم ملی بازی کردم و سه قهرمانی به دست آوردم. پیش از کریستیانو، پرتغال هیچ جامی نبرده بود. قهرمانی اروپا مهم‌ترین افتخار بود. صادقانه بگویم، برای من قهرمانی یورو ۲۰۱۶ همان ارزشی را دارد که قهرمانی جام جهانی دارد.»

رونالدو در زمان برگزاری تورنمنت بزرگ بعدی، یعنی رقابت‌های یورو ۲۰۲۸ که به میزبانی مشترک بریتانیا و ایرلند برگزار خواهد شد، ۴۳ ساله خواهد بود.

مارتینس از تیم ملی پرتغال جدا شد

روبرتو مارتینس تأیید کرد که پس از حذف پرتغال مقابل اسپانیا، از سمت سرمربیگری تیم ملی این کشور کناره‌گیری خواهد کرد.

اسکای اسپورتس نیوز در تاریخ ۱۶ ژوئن گزارش داده بود که مارتینس در پایان مسابقات از سمت خود کنار خواهد رفت و او پس از پایان دیدار مقابل اسپانیا این موضوع را رسماً تأیید کرد.

«به پرتغال آمدم تا قهرمان جام جهانی شوم و فکر می‌کنم وقتی به این هدف نرسیده‌ایم، ادامه دادن معنایی ندارد.
«اکنون هیئت‌رئیسه و رئیس فدراسیون فرصت دارند سرمربی جدید را انتخاب کنند. قرارداد من امروز به پایان می‌رسد و واقعاً چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد.
«بله، این آخرین مسابقه من روی نیمکت تیم ملی بود. به‌شدت افتخار می‌کنم. از همان ابتدا مانند یک پرتغالی واقعی از من استقبال شد. این دوران برای من افتخار، مسئولیت و تجربه‌ای لذت‌بخش بود.»

تمجید مارتینس از رونالدو

مارتینس همچنین از رونالدو تمجید کرد، اما گفت نمی‌تواند درباره تصمیم نهایی کاپیتان پرتغال اطلاعات بیشتری ارائه دهد.

«باید از او تشکر کنم، چون یک کاپیتان نمونه بود. فقط به خاطر گل‌هایش نیست؛ آمار خودش گویای همه چیز است، بلکه از نظر پاس گل هم عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت.
«تعهد روزانه او، سبک زندگی‌اش و اینکه چگونه با فوتبال زندگی می‌کند، او را به یک الگو تبدیل کرده است؛ چیزی که باید آن را جشن بگیریم.
«همیشه بابت تلاشی که در این جام جهانی انجام داد از او سپاسگزار خواهیم بود، زیرا رؤیای همه ما قهرمانی جهان بود و او با رهبری فوق‌العاده‌اش به‌عنوان کاپیتان، برای رسیدن به این هدف تلاش کرد.
«الان زمان پرداختن به موضوعی فراتر از این نیست؛ ما درباره یکی از اسطوره‌های فوتبال صحبت می‌کنیم. تعداد کریستیانو رونالدوها در دنیا بسیار کم است.»

انتقاد شدید کریس ساتن از رونالدو و مارتینس

کریس ساتن، کارشناس اسکای اسپورتس، پس از حذف پرتغال از جام جهانی، هم رونالدو و هم روبرتو مارتینس را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و مدعی شد سرمربی پرتغال همان اشتباهاتی را تکرار کرده که پیش‌تر در بلژیک مرتکب شده بود.

«رونالدو در زمین مثل یک پدربزرگ راه می‌رفت؛ به همین دلیل پرتغال حذف شد. او هیچ کاری انجام نداد؛ واقعاً هیچ کاری. روبرتو مارتینس چه می‌کرد؟ چطور ممکن است تا این اندازه خودت را با یک بازیکن تطبیق بدهی؟ پرتغال به خاطر روبرتو مارتینس حذف شد.

«نحوه هدایت این تیم واقعاً شرم‌آور بود. او زمانی که بلژیک با آن نسل طلایی فرصت انجام کارهای بزرگی را داشت، همه چیز را خراب کرد و در نهایت آن تیم را به یک ناکامی بزرگ تبدیل کرد. حالا هم در پرتغال، دیدن چنین رفتاری از یک سرمربی واقعاً تأسف‌بار بود.»

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

رونالدو: این آخرین جام جهانی من بود