تمام بازیکنان آرسنال که به جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت شده‌اند

جام‌جهانی ۲۰۲۶

تمام بازیکنان آرسنال که به جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت شده‌اند

آرمان امیراحمدی۳ ماه پیش۱۰ دقیقه مطالعه۴۱۰ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

با به پایان رسیدن رقابت‌های فصل ۲۰۲۵/۲۶، در حالی که بهترین بازیکنان جهان در حال ورود به آمریکای شمالی هستند، توجه‌ها به سوی جام جهانی ۲۰۲۶ در کشورهای آمریکا، کانادا و مکزیک جلب شده است. همان‌طور که انتظار می‌رفت، تعداد زیادی از توپچی‌ها از هم‌اکنون در لیست نهایی تیم‌های ملی خود انتخاب شده‌اند و امیدوارند دستشان به این جام مشهور و ارزشمند برسد. در ادامه، نام تمام بازیکنانی که تا این لحظه به طور رسمی انتخاب شده‌اند آمده است.

با به پایان رسیدن رقابت‌های فصل ۲۰۲۵/۲۶، در حالی که بهترین بازیکنان جهان در حال ورود به آمریکای شمالی هستند، توجه‌ها به سوی جام جهانی ۲۰۲۶ در کشورهای آمریکا، کانادا و مکزیک جلب شده است.

همان‌طور که انتظار می‌رفت، تعداد زیادی از توپچی‌ها از هم‌اکنون در لیست نهایی تیم‌های ملی خود انتخاب شده‌اند و امیدوارند دستشان به این جام مشهور و ارزشمند برسد. در ادامه، نام تمام بازیکنانی که تا این لحظه به طور رسمی انتخاب شده‌اند آمده است:

رایا، مرینو، زوبیمندی - اسپانیا

سه‌گانه ستارگان اسپانیایی ما راهی این تورنمنت خواهند شد؛ چرا که قهرمان کنونی اروپا هدفش این است که برای دومین بار در تاریخ خود جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

فاتحان جام جهانی ۲۰۱۰ در دوره گذشته در مرحله یک‌هشتم نهایی از مسابقات حذف شدند؛ در آن زمان داوید (رایا) عضو آن اسکواد بود اما فرصتی برای بازی پیدا نکرد، چرا که پیش از آن تورنمنت تنها یک بازی ملی داشت. اما او اکنون ۱۲ بازی ملی در کارنامه دارد و برای تصاحب پیراهن شماره یک با اونای سیمون از اتلتیک بیلبائو و خوان گارسیا از بارسلونا در رقابت است.

مارتین (زوبیمندی) راهی اولین جام جهانی خود می‌شود؛ او ۵ بازی از ۲۵ بازی ملی‌اش را در مرحله مقدماتی انجام داد، در حالی که میکل (مرینو) در هر شش بازی به میدان رفت تا به کشورش برای رسیدن به آمریکای شمالی کمک کند. این سه بازیکن همگی بخشی از ترکیب پیروز اسپانیا در یورو ۲۰۲۴ بودند و این بار نیز به کسب یک مدال طلای دیگر امیدوارند.

اسپانیا رقابت‌های خود را با بازی مقابل کیپ ورد آغاز می‌کند، سپس به مصاف عربستان سعودی می‌رود و مرحله گروهی خود را در تقابل با اروگوئه به پایان می‌رساند. آن‌ها با بازی‌های دوستانه مقابل عراق و پرو برای این مسابقات آماده خواهند شد.

خبر بزرگ در زمان اعلام لیست آن‌ها این بود که برای اولین بار هیچ بازیکنی از رئال مادرید در لیست تیم ملی اسپانیا برای جام جهانی انتخاب نشده است، در حالی که لامین یامال با وجود از دست دادن چند هفته پایانی فصل به دلیل پارگی همسترینگ، در این لیست قرار گرفته است.

مارتین اودگارد - نروژ

همان‌طور که انتظار می‌رفت، مارتین پس از هدایت نروژ به اولین فینال بزرگ خود از زمان یورو ۲۰۰۰ (آن‌ها پیش از آن به جام جهانی ۱۹۹۸ رسیده بودند)، به عنوان کاپیتان این تیم نامش اعلام شده است.

مارتین این شانس را خواهد داشت تا یک فصل رویایی را در آمریکای شمالی تکمیل کند؛ او پیش از رقابت در فینال لیگ قهرمانان اروپا، جام قهرمانی لیگ برتر را همراه با ما بالای سر برده است. او از زمان اولین بازی‌اش در سال ۲۰۱۴ به عنوان یک نوجوان ۱۵ ساله، ۶۷ بازی ملی انجام داده و در مارس ۲۰۲۱ به عنوان کاپیتان انتخاب شد.

او در پنج بازی اول مرحله مقدماتی نروژ که همگی با پیروزی به پایان رسید حضور داشت و راه را برای صعود طولانی‌مدت آن‌ها هموار کرد، اما مصدومیت باعث شد ادامه مسابقات را از دست بدهد.

دیگر بازیکنان لیگ برتری شامل ارلینگ هالند، اسکار باب، یورگن استرند لارسن، دیوید مولر ولف، کریستوفر آیر و ساندر برگه، اودگارد را در این ترکیب همراهی می‌کنند.

کای هاورتز - آلمان

کای در لیست ۲۶ نفره یولیان ناگلزمان قرار گرفته است؛ این بدان معناست که او این فرصت را خواهد داشت تا پس از بازی در دو مسابقه از دیدارهای مانشافت در سال ۲۰۲۲ (که با حذف شوکه‌کننده آن‌ها در مرحله گروهی همراه بود)، در دومین جام جهانی خود به میدان برود.

مهاجم ما که پس از انتخاب برای یورو ۲۰۲۰ و یورو ۲۰۲۴، حالا برای چهارمین تورنمنت پیاپی در ترکیب آلمان قرار می‌گیرد، کل بازی‌های مرحله مقدماتی کشورش را به دلیل مصدومیت زانو (که باعث شد بخش زیادی از اوایل فصل ۲۰۲۵/۲۶ را خانه‌نشین شود) از دست داد. با این حال، او در بازی‌های دوستانه ماه مارس مقابل سوئیس و غنا به ترکیب تیم ملی بازگشت و در بازی مقابل غنا از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد؛ این بیست و یکمین گل او در ۵۷ بازی ملی بود.

قهرمان چهار دوره جهان در گروه E جام جهانی با ساحل عاج، اکوادور و تیم تازه‌وارد کوراسائو روبرو خواهد شد و با یک بازی مقابل فنلاند در ماینتس و ایالات متحده (یکی از میزبانان) در شیکاگو خود را گرم خواهد کرد.

تیتر اصلی اعلام لیست آن‌ها، بازگشت مانوئل نویر دروازه‌بان ۴۰ ساله بود که پس از یورو ۲۰۲۴ بازنشسته شده بود، اما قرار است سنگربان شماره یک آن‌ها باشد.

گابریل ماگالائس و گابریل مارتینلی - برزیل

بیگ گابی پس از اینکه کارلو آنچلوتی نام او را در لیست خود قرار داد، این شانس را خواهد داشت تا در اولین جام جهانی خود بازی کند. او که اولین بازی ملی خود را در سپتامبر ۲۰۲۳ در نخستین بازی مقدماتی برزیل برای جام جهانی ۲۰۲۶ انجام داده بود، در ۱۴ بازی از ۱۸ مسابقه مرحله مقدماتی برای رسیدن به فینال به میدان رفت و اولین گل ملی خود را نیز مقابل ونزوئلا به ثمر رساند.

در همین حال، مارتینلی راهی دومین جام جهانی خود خواهد شد؛ او چهار سال پیش در قطر، یعنی زمانی که برزیل به مرحله یک‌هشتم نهایی رسید، سه بار به میدان رفته بود. ۹ بازی از ۲۲ بازی ملی او در مرحله مقدماتی رقم خورد، در حالی که او از زمان اولین بازی‌اش در مارس ۲۰۲۲، چهار گل برای سلسائو به ثمر رسانده که آخرین آن‌ها در پیروزی دوستانه مقابل کرواسی در ماه مارس بود.

برزیل امیدوار است در گروه C با تقابل با مراکش، هائیتی و اسکاتلند، به رکورد ۵ عنوان قهرمانی خود اضافه کند؛ آن‌ها با بازی‌های دوستانه مقابل پاناما و مصر خود را گرم خواهند کرد.

آنچلوتی همچنین تصمیم گرفت نیمار ۳۴ ساله را بالاتر از ژائو پدرو، مهاجم چلسی انتخاب کند؛ آن هم در شرایطی که بهترین گلزن تاریخ برزیل به مدت سه سال در فوتبال ملی بازی نکرده بود.

لئاندرو تروسار - بلژیک

لئو نیز راهی دومین جام جهانی خود می‌شود، جایی که امیدوار است به بلژیک کمک کند تا تورنمنت بهتری را نسبت به دوره گذشته (که در مرحله گروهی حذف شدند) تجربه کند. او چند ماه قبل از انتقالش به شمال لندن، سه بار در قطر به میدان رفته بود.

این وینگر، پنجاهمین بازی ملی خود را برای شیاطین سرخ در پیروزی قاطع ۷-۰ مقابل لیختن‌اشتاین در آخرین بازی مقدماتی جام جهانی در ماه نوامبر انجام داد. او در ۹ بازی از ۱۰ مسابقه آن‌ها به میدان رفت و یک بار هم مقابل ولز گلزنی کرد.

بلژیک در مرحله نهایی با مصر، ایران و نیوزیلند بازی خواهد کرد، اما پیش از سفر به آمریکای شمالی، با مسابقاتی مقابل کرواسی و تونس خود را آماده می‌کند.

خبر بزرگ در اعلام لیست آن‌ها، حضور روملو لوکاکو، رکورددار گلزنی این کشور بود؛ آن هم با وجود نگرانی‌هایی که در مورد آمادگی بدنی این بازیکن ۳۳ ساله برای مسابقات وجود دارد. او امیدوار است در چهارمین جام جهانی پیاپی خود، در کنار تیبو کورتوا، کوین دی‌بروینه و اکسل ویتسل به میدان برود.

ویلیام سالیبا - فرانسه

ویلیام یکی دیگر از بازیکنانی است که تابستان امسال دومین شانس خود را برای کسب افتخار در جام جهانی به دست می‌آورد؛ او بخشی از ترکیب فرانسه در دوره گذشته بود که به فینال رسیدند اما به شکلی بی‌رحمانه در ضربات پنالتی مغلوب آرژانتین شدند.

این مدافع میانی در قطر تنها ۱۹ دقیقه بازی کرد، اما در طول مسیر صعود فرانسه تا نیمه‌نهایی یورو ۲۰۲۴ و همچنین در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، عضو ثابت خط دفاعی آن‌ها بود و معمولاً با دایو اوپامکانو از بایرن مونیخ زوج دفاعی را تشکیل می‌داد.

او امیدوار است در طول چند هفته آینده به ۳۱ بازی ملی خود اضافه کند. خروس‌ها پیش از تورنمنت به مصاف ساحل عاج و ایرلند شمالی می‌روند و در جام جهانی کار خود را با بازی مقابل سنگال و عراق آغاز خواهند کرد، پیش از آنکه سالیبا با نروژِ هم‌تیمی باشگاهی‌اش، اودگارد، روبرو شود.

دیدیه دشان، سرمربی تیم، فرانسه را در طول دوران ۱۴ ساله هدایتش وارد هفتمین تورنمنت بزرگ می‌کند؛ او تصمیمات شجاعانه‌ای گرفت و ادواردو کاماوینگا، هافبک رئال مادرید و رندال کولو موآنی، بازیکن تاتنهام را از لیست کنار گذاشت.

ویکتور یوکرش - سوئد

ویکتور پس از کوبیدن چهار گل در دو بازی ماراتنِ پلی‌آف که به صعود سوئد کمک شایانی کرد، این شانس را خواهد داشت تا در اولین جام جهانی خود به میدان برود.

با وجود اینکه سوئد در گروه مقدماتی خود با کسب تنها دو امتیاز در قعر جدول قرار گرفت، اما عملکرد آن‌ها در لیگ ملت‌های اروپا یک شانس مجدد از طریق پلی‌آف به آن‌ها داد. پس از اینکه ویکتور مقابل اوکراین هت‌تریک کرد، در دیدار برابر لهستان نیز در دقیقه ۸۸ گل پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند تا سهمیه حضور در فینال را قطعی کند. این نوزدهمین گل او در ۳۲ بازی ملی بود.

سوئد اکنون باید در گروهی که بسیار سخت به نظر می‌رسد به مصاف تونس، هلند و ژاپن برود. آن‌ها برای آماده‌سازی جهت حضور در اولین جام جهانی خود از سال ۲۰۱۸، بازی‌های دوستانه‌ای را برابر نروژ و یونان برنامه‌ریزی کرده‌اند.

تیم تحت هدایت گراهام پاتر، الکساندر ایساک را نیز در اسکواد خود دارد؛ کسی که با وجود یک فصل همراه با مصدومیت در لیورپول، برای قرار گرفتن در پست مهاجم نوک با ویکتور خواهد جنگید.

ازه، مادوئکه، رایس، ساکا - انگلستان

توماس توخل نام چهار توپچی را در لیست خود قرار داده است؛ بوکایو ساکا راهی چهارمین تورنمنت بزرگ خود با سه‌شیرها (از جمله دومین جام جهانی‌اش) می‌شود. او در سال ۲۰۲۲ و در مسیر رسیدن تیم به یک‌چهارم نهایی سه بار گلزنی کرد و اکنون ۴۸ بازی ملی و ۱۴ گل به نام خود ثبت کرده است.

دکلان رایس یکی از مهره‌های کلیدی در مرحله مقدماتی بود؛ او در ۷ بازی از ۸ مسابقه فیکس بود و در پیروزی ۲-۰ مقابل آندورا نیز موفق به گلزنی شد. او چهار سال پیش در قطر و همچنین در یورو ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ در کنار بوکایو بازی کرد که این امر تعداد بازی‌های ملی او را به عدد ۷۲ رسانده است.

دو توپچی دیگر نیز برای اولین بار به عنوان بازیکنان تیم ملی انگلستان راهی جام جهانی می‌شوند. در طول مرحله مقدماتی، تنها هری کین بیشتر از ابره‌چی ازه گلزنی کرد و همان‌طور که انتظار می‌رفت، او در لیست نهایی حضور دارد. هر سه گل ملی او به سه‌شیرها برای رسیدن به آمریکای شمالی کمک کرد؛ او در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل لتونی و همچنین در پیروزی برابر صربستان گلزنی کرد.

این دوره مسابقات برای نونی مادوئکه نیز خاطره‌انگیز بود؛ کسی که اولین گل ملی خود برای انگلستان را در سپتامبر مقابل صربستان به ثمر رساند. او اکنون ۱۰ بازی ملی در کارنامه دارد و این شانس را خواهد داشت تا احتمالاً در اولین فینال بزرگ خود به میدان برود.

انگلستان پیش از روبرویی با غنا، کرواسی و پاناما در مرحله گروهی، در دو دیدار تدارکاتی به مصاف نیوزیلند و کاستاریکا خواهد رفت.

پیرو هینکاپیه - اکوادور

پیرو هینکاپیه نماد ثبات و پایداری در طول یک ماراتن مقدماتی خاطره‌انگیز برای اکوادور بود.

در طول مرحله مقدماتی منطقه آمریکای جنوبی، اکوادور تنها دو بار (مقابل برزیل و آرژانتین) شکست خورد و در طول ۱۸ بازی تنها ۵ گل دریافت کرد.

رتبه دوم اکوادور، بهترین مقام آن‌ها در یک دوره مقدماتی از زمان راهیابی به جام جهانی ۲۰۰۲ بود؛ جایی که در آن دوره نیز پس از آرژانتین در رده دوم قرار گرفته بودند.

به عنوان پاداش این نمایش درخشان، اکوادورِ پیرو اکنون در گروه خود باید با ساحل عاج، کوراسائو و کای هاورتز از تیم ملی آلمان روبرو شود.

یورین تیمبر - هلند

یورین تیمبر پس از بازگشت از بند مصدومیت در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاری سن ژرمن، در لیست تیم ملی هلند برای جام جهانی قرار گرفته است.

اولین حضور فیکس یورین در مرحله مقدماتی، در پیروزی ۴-۰ مقابل مالت رقم خورد؛ در دوره‌ای که هلند بر گروه خود که شامل لهستان، فنلاند، لیتوانی، خودِ هلند و مالت بود، سلطه کامل داشت.

مدافع کناری ما همچنین در پیروزی ۴-۰ مقابل فنلاند، تساوی ۱-۱ با لهستان و درهم‌کوبیدن لیتوانی با نتیجه ۴-۰ بازی کرد تا صعود شاگردان رونالد کومان به این تورنمنت را قطعی کند.

هلند در قاره آمریکا گروه رقابتی و سختی پیش رو دارد و باید به مصاف سوئدِ ویکتور یوکرش، ژاپن (که تاکهیرو تومیاسو، بازیکن سابق آرسنال را در ترکیب دارد) و تیم آفریقایی تونس برود.

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

تمام بازیکنان آرسنال که به جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت شده‌اند