مونرئال در مورد کراوچ و دفاع چپ
ناچو معتقد است آرسنال در خانه می تواند با قدرت فیزیکی استوک مقابله کند.
"می دانیم که آنها تیم قدرتمندی هستند. در زمین خودشان بهتر هستند چون با بازیکنان بلند قد بازی مستقیم انجام می دهند - ولی اینبار در خانه بازی می کنیم و امیدوارم برنده شویم چون می خواهیم در نزدیک بالای جدول باقی بمانیم.
"می دانید که کراوچ سریع نیست، نمی تواند خوب دریبل بزند ولی روی توپ های بلند خیلی خطرناک است و همیشه این توپ ها می زند.
"او در زدن ضربه اول برای هافبک ها و وینگ ها خیلی خوب عمل می کند و روی ضربات ایستگاهی بسیار خطرناک است. هر تیمی یک نقطه قوت متفاوت دارد و به همین دلیل لیگ برتر انگلستان جذاب است."
مونرئال به دلیل مصدومیت مدافعین مرکزی آسنال، بازی های زیادی را در دفاع وسط بازی کرد ولی با بازگشت لورن کوشلنی، دوباره به دفاع چپ بازگشته است.
"همیشه گفته ام مهمترین مسئله برای هر بازیکنی بازی کردن است. من دفاع چپ هستم و مسلما بازی کردن در آنجا برایم راحت تر است ولی در فصل جاری بیشتر دفاع وسط بازی کردم.
"وقتی چند بار آنجا بازی می کنید به بعضی حرکات عادت خواهید کرد و وقتی به دفاع کنار بر می گردید شرایط کمی عجیب به نظر می رسد. در دفاع وسط کمتر می دوید و بیشتر تمرکز و قدرت ذهنی مطرح است بنابراین وقتی به دفاع چپ بروید بیشتر احساس خستگی می کنید."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم اشکان
دستهبندی: مصاحبه
منبع : arsenal.com
بازدید: ۲,۷۰۳ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
2
-
0
برنتفورد
۱۴۰۴/۹/۱۲ ۲۳:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آستون ویلا
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۹/۱۵ ۱۶:۰۰
کلوب بروژ - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - ولوز
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰