سانتی کازورلا پیروزی 5 بر 2 مقابل تاتنهام را بهترین لحظه ی دوران حضور خود در لیگ برتر می داند...
هافبک اسپانیایی توپچی ها با به ثمر رساندن یک گل و دادن دو پاس گل در دربی سال گذشته مقابل تاتنهام ، ایمیریتس را تا مرز انفجار پیش برد.
کازورلا امیدوار است مشابه همین نمایش را در بازی روز یک شنبه نیز تکرار نماید ، با این حال معتقد است تاتنهام به رقبایش ثابت خواهد کرد که تیم ساده ای برای بردن نیست.
او به سایت رسمی باشگاه گفت : " بهترین خاطره ای که در لیگ برتر دارم ، بهترین بازی که در این رقابت ها انجام داده ام ، دربی مقابل تاتنهام در ایمیریتس بوده است "
" نتیجه ی فوق العاده ای برای ما بود ، من یک گل به ثمر رساندم و جو استادیوم شگفت انگیز بود. هر چند بازی برگشت زیاد خوب نبود ( این بازی با برتری 2 بر 1 تاتنهام به اتمام رسید ) اما با این حال این بازی ها خیلی خاص هستند "
" تاتنهام همیشه یکی از مدعیان صعود به لیگ قهرمانان اروپا است و هر ساله در جهت بهبود وضعیت خود گام بر می دارد. در حال حاضر نیز آن ها با آوردن روبرتو سولدادو ، پائولینیو و کاپوئه تیم خود را به خوبی تقویت کرده اند ، پس آن ها تیم بسیار قدرتمندی خواهند بود "
" روبرتو بازیکن بسیار خوبی است ، تاتنهام با جذب وی یک خرید فوق العاده انجام داده است و او نیز با گل هایی که به ثمر خواهد رساند به خوبی این موضوع را نشان خواهد داد "
" این درست که ممکن است گرت بیل این تیم را ترک کند ، اما تاتنهام همچنان تیم خوبی است و ما باید خودمان را برای نبرد با آن ها آماده کنیم و این بدان معنی است که ما برای اهداف بزرگی می جنگیم "