اُکس امیدوار است فصل آینده فرصت بیشتری برای نمایش قابلیت هایش در آرسنال بیابد...
وینگر جوان آرسنالی ها در اولین فصل حضورش در میان توپچی ها نمایش قابل قبولی از خود ارائه نمود ، اما در فصل 2012/2013 تنها فرصت حضور در 11 دیدار از ابتدا را ، برای آن ها پیدا کرد. او معتقد است فصل پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته و امیدوار است سال آینده فرصتی پیدا کند تا تاثیرگذاری خود را به همه اثبات نماید. با این حال بازیکن 19 ساله و ملی پوش انگلیسی که موفق شد در تساوی 2 بر 2 دیدار دوستانه ی انگلستان در برابر برزیل گل تساوی بخش تیمش را به ثمر برساند ، معتقد است سال 2014 ، سال او خواهد بود.
آلکس اُکسلاد چمبرلین گفت : " فصل پر فراز و نشیبی برای من بود ، اما چیزهای زیادی آموختم "
" هیچ کس نمی دانست در فصل اول حضورم در آرسنال ، چه انتظاری باید از من داشته باشد و هر آن چه که انجام دادم امتیازی برای من بود. در این فصل مردم از شما انتظار داشتند که همان راه را در پیش بگیرید و من هم سعی کردم آن خواسته را انجام دهم "
" من توانستم چند گام رو به جلو در جهت بهبود بخشیدن به بخش هایی از فوتبالم بر دارم ، و در چند بخش هم شکست هایی خوردم که به من کمک کرد تا بیشتر بیاموزم "
" اما از فصلی که سپری کردم راضی هستم ، همچنین از کاری که توانستیم با آرسنال انجام بدهیم. اکنون هم بی صبرانه مشتاق آغاز شدن فصل جدید مسابقات هستم "
" من هنوز خیلی جوان هستم و هر روزی را که در کنار آرسنال یا تیم ملی انگلستان بگذرانم ، می تواند به من کمک کند. اعتماد به نفس خوبی دارم ، می خواهم به سختی تلاش کنم و امیدوار باشم تا اتفاقات خوبی برایم رقم بخورد "