

نبري: حالا در جايگاه خوبي قرار دارم
ملی پوش تیم جوانان المان, این ماه اولین بازی خود را پس از پشت سر گذاشتن مشکل زانویش, با تیم زیر 21 ساله های باشگاه برابر نیوکاسل یونایتد انجام داد.
نبری از گزینه های تهاجمی ارسنال هیجان زده است و به دنبال رقابت برای جایگاهش در تیم اصلی است.
"در حال حاضر به خوبی کار می کنم. 2-3 هفته ای هست که تمرین می کنم و احساس خوب و سالم بودن را دارم. در جایگاه خوبی هستم و دیگر دردی در زانویم ندارم.
"در حال حاضر در موقعیت مناسبی هستم. در نیمه ی اول فصل نقشی ایفا نکردم ولی به نیمه ی دوم فصل امیدوارم.
"خیلی هیجان زده ام. ترکیب بزرگی در اختیار داریم. من یک بازیکن جوان هستم و بازیکنانی مثل الکسیس, اوکسلید-چمبرلین و تئو هم هستند. در جلوی زمین یک ترکیب قدرتمند را در اختیار داریم.
"دوست دارم که با انها رقابت کنم و از انها یاد بگیرم. بنابراین واقعا از بودن در تیم خوشحال هستم."
نبری معتقد است که فرم اخیر مناسب ارسنال به افزایش شدت تمرینات مرتبط است.
"فکر می کنم این فصل داریم خوب کار می کنیم. همه ی بازی های بزرگمان را واگذار نکرده ایم و بنابراین فکر می کنم قوی تر شده ایم.
"شدت و کیفیت تمرینات ار انچه در چند هفته ی قبل دیده ام بیشتر شده.
"بازیکنان خیلی زیادی داریم که می توانند در یک پست بازی کنند, بنابراین فکر می کنم که این رقابت شما را ارتقا می دهد."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر

به قلم شاهین نایبی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : Arsenal.com
بازدید: ۸۱۲ بار
بازی قبلی آرسنال

آیندهوون
1
-
7


آرسنال
۱۴۰۳/۱۲/۱۴ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال

منچستر یونایتد
VS


آرسنال
۱۴۰۳/۱۲/۱۹ ۲۰:۰۰
ساعت14
دقیقه21
ثانیه25
آرسنال - آیندهوون
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۲۳:۳۰


آرسنال - چلسی
لیگ برتر
۱۴۰۳/۱۲/۲۶ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۳/۱۲/۲۶ ۱۸:۳۰


آرسنال - فولهام
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۱۲ ۲۲:۱۵
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۱۲ ۲۲:۱۵


اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۱۶ ۱۵:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۱۶ ۱۵:۰۰


آرسنال - برنتفورد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۲۳ ۲۰:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱/۲۳ ۲۰:۰۰

