والکات : باید ثبات بیشتری داشته باشیم

مصاحبه

والکات : باید ثبات بیشتری داشته باشیم

علی ارشدی۱۳ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۹۳۸ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

تئو والکات معتقد است آرسنال فعلی با هماهنگی و ثبات بیشتر می تواند برای کسب جام ها رقابت کند...

تئو والکات معتقد است آرسنال فعلی با هماهنگی و ثبات بیشتر می تواند برای کسب جام ها رقابت کند...

توپچی ها فصل چالش برانگیزی را تجربه کرده اند ، اما در هفته های اخیر سه پیروزی پی در پی را کسب نموده اند.

والکات معتقد است شخصیت تیم نباید زیر سوال برود ، با این حال قبول دارد نمایش های متفاوتی که این تیم ارائه می دهد ، برای مدت طولانی آنها را از کسب موفقیت دور نگه داشته است.

او به آرسنال پلیر گفت : " اگر نتیجه ی بدی بگیریم ، شما واکنش ها را خواهید دید. ما نباید نتیجه ی بدی بگیریم و بعد از آن در بازی آینده هم نمایش خوبی ارائه کنیم. همیشه باید اینطور باشیم "

" بچه ها این مساله را درک کرده اند و از لحاظ ذهنی بسیار قوی هستند. این مساله که بعد از گرفتن یک نتیجه ی ضعیف چگونه باید روحیه ی خود را بازیابیم برایمان حل شده است.فقط باید هر هفته آن را انجام دهیم ، به همین سادگی "

" پتانسیل فوق العاده ای در تیم وجود دارد. اکنون تجربه ی بیشتری برای جنگیدن بر سر کسب جایگاه چهارمی داریم. ما نیاز داریم که برای قهرمانی در لیگ برتر هم مبارزه کنیم ، زیرا خصیصه ای است که دوست داریم با آن شناخته شویم "

" ما می خواهیم ناممان در کتب تاریخی ثبت شود... اکنون باید جامی را کسب کنیم "

مترجم: سعید میلانی

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.