پاسخ خوبی به تغییر خط دفاعی دادیم
لورن کوشلنی شب گذشته به دلیل شکافتگی روی صورتش که بر اثر ضربه وبو بازیکن فنرباغچه وارد شده بود مجبور به ترک زمین شد.
کارل جنکینسون به بازی آمد و باکاری سانیا به دفاع میانی منتقل شد تا خط دفاعی تیم ترمیم شود. پر از نمایش ترکیب دفاعی شب گذشته راضی است.
"ما سعی کردیم وفق پیدا کنیم. کارل جنکینسون برای دومین بازی پیاپی به میدان آمد. ما هنوز زنده ایم.
"لورن با ما به خانه بازگشت و وضعیتش خوب است. او در بیمارستان بود. اکنون به ریکاوری خوبی نیاز داریم زیرا شنبه باید در خانه فولام بازی کنیم. بازی مهمی خواهد بود. نمیخواهیم امتیازهای بیشتری را در لیگ برتر از دست بدهیم.
"فکر میکنم باید در کنار هم باشیم. بُعد روانی مهمترین قسمت کار برای ما است. متاسفانه مصدومان جدیدی داشته ایم ولی حالا باید بیشتر در کنار هم باقی بمانیم، سعی کنیم روحیه مان را بازیابی کنیم و فکر میکنم شب گذشته این کار را به خوبی انجام دادیم.
"شنبه باید پاسخ دیگری بدهیم تا نشان دهیم تیم خوبی هستیم."
مرتساکر باز هم در غیاب توماس ورمالن و میکل آرتتا بازوبند کاپیتانی را به بازو بست و این روند هفته های آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد. پر از این نقش لذت میبرد.
"این عالی است.
"نخستین بردمان در این فصل بود و باید به این روند ادامه دهیم.
"شرایطی غیرمعمول برای من است. بازیکنان زیادی داریم که مسئولیت را به عهده میگیرند. فقط من نیستم. بازیکنان زیادی هستند که اهمیت زیادی برای ما دارند.
"متاسفانه میکل و توماس را به دلیل مصدومیت از دست دادیم بنابراین همه جای آنها را پر کرده اند. تنها من نیستم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم اشکان
دستهبندی: مصاحبه
منبع : arsenal.com
بازدید: ۱,۰۹۲ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
1
-
1
کریستال پالاس
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
VS
برایتون
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
آرسنال - آستون ویلا
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۹ ۲۳:۴۵
بورنموث - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
آرسنال - لیورپول
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰