ون پرسی احتمالا اماده شود
- خانه
- اخبار
- دیگر خبرها
- ون پرسی احتمالا اماده شود
دیشب ادامه بازی های ملی پیگیری شد و تیم ملی هلند در دیداری دیدنی توانست حریف خود را پنج بر سه شکست دهد .
در این بازی رابین ون پرسی در دقیقه 13 بازی اولین گل تیمش را به ثمر رساند اما در ادامه بازی در اثر برخوردی دچار مصدومیت از ناحیه زانو شد . اگر چه رابین درخواست تعویض نداد و لنگان لنگان نیمه اول را سپری کرد اما بین دو نیمه توسط مربی این تیم تعویض شد .
پس از بازی اعلام شد رابین از ناحیه زانو بار دیگر مصدوم شده اما در گزارش هایی که تا کنون منتشر شده این مصدومیت چندان حاد نیست و بر اساس اعلام سر مربی تیم ملی هلند اگر رابین خوش شانس باشد می تواند در بازی شنبه تیم آرسنال برابر بلکبرن حضور پیدا کند .
به هر صورت مصدومیت این مهاجم ارزشمند آرسنال برابر تیم مجارستان هم اکنون چالش بزرگی برای تیم آرسنالی است که در هفته های پایانی لیگ برتر نیاز زیادی به بازیکنان سطح اول خود دارد .
باید منتظر تست های پزشکی باشگاه آرسنال و اعلام وضعیت این مهاجم خوش استیل توسط آرسن ونگر در کنفرانس مطبوعاتی بود .
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم یوسف بذرکار
دستهبندی: دیگر خبرها
منبع : sky sports
بازدید: ۸۰۸ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
2
-
0
برنتفورد
۱۴۰۴/۹/۱۲ ۲۳:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آستون ویلا
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۹/۱۵ ۱۶:۰۰
کلوب بروژ - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - ولوز
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰