جای خالی یک رهبر در خط دفاع

دیگر خبرها

جای خالی یک رهبر در خط دفاع

اشکان۱۵ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۷۱۱ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

مارتین کیون از زاویه ای دیگر به باخت آرسنال برابر تاتهام نگاه میکند...

 

مارتین کیون در نوشته خود در نشریه Daily Mail آورده است که خاطره بازی 4-4 آرسنال برابر تاتنهام در ذهن 13 بازیکن از 22 بازیکن حاضر در دیدار هفته گذشته بوده است. جایی که توپچیها در هفته گذشته در نیمه دوم بازی 2-0 برده را از دست داند.
"سیزده بازیکن از 22 بازیکنی که در تساوی 4-4 آرسنال و تاتهام به میدان رفته بودند بازی هفته قبل را از ابتدا شروع کردند و این موضوع حتما در ذهن این بازیکنان در دو تیم بوده است.
"برای برنده شدن، دفاع آرسنال بسیار با فاصله و با عجله جایگیری میکرد.
"آنها نباید اجازه تقابل در محوطه جریمه را میدادند و شما میتوانید فقدان یک رهبر در خط دفاعی را در توپچیها ببینید.
"این تیم آرسنال میتواند به قهرمانی نزدیک شود ولی به نظر میرسد که این گروه از احساس رضایت بیش از حد به خودشان، ضربه میخورند. مانند یک بیماری.
"آنها به یک سطح مشخص رسیده اند، همه چیزهای خوبی میگویند و سپس اجازه میدهند که همه چیز فرو بپاشد. ولی با این وجود فکر میکنم که آنها باز خواهند گشت."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

جای خالی یک رهبر در خط دفاع