نباید حساسیت نشان دهیم

لیگ برتر انگلستان

نباید حساسیت نشان دهیم

اشکان۱۴ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۸۴۰ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

آرسن ونگر میگوید تیمش نباید به امتیاز از دست دادن های چلسی و تانهام در شنبه شب فکر کند...


آرسن ونگر میگوید تیمش نباید به امتیاز از دست دادن های چلسی و تانهام در شنبه شب فکر کند...

"چیزی که من میخواهم این است که به حرکتمان ادامه دهیم و در جایگاهی قرار نگیریم که به سایر نتایج نگاه کنیم.
"به همین دلیل است که باور دارم همه نگاه ها به ما است. نباید به سایر نتایج حساسیت نشان دهیم و باید فقط به حرکتمان ادامه دهیم.
"قطعا بازیکنان از آنچه که میگذرد آگاه خواهند شد زیرا ما در آخرین هفته لیگ به سر نمیبریم. اکنون در چنین جایگاهی هستیم و چیزی که اهمیت دارد این است که فردا ساعت ۳ در برابر آستون ویلا چگونه خواهیم بود.
"باید حرفه ای باشیم و بر روی آنچه که اهمیت دارد تمرکز کنیم. چیزی که مهم است٬ عملکرد ما خواهد بود. ما خوشحالیم و اگر با عملکردی قدرتمند ظاهر شویم٬ کسانی که آرسنال را دوست دارند نیز خوشحال نگه خواهیم داشت.
"باید اعتبارمان را با هوادارانمان برگردانیم زیرا نگرشی فوق العاده نشان داده ایم و هر چه بیشتر این نگرش رو نمایش دهیم٬ اعتبار بیشتری نیز کسب خواهیم کرد. این مهمترین کار خواهد بود."

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

نباید حساسیت نشان دهیم