یوونتوس بلاخره رضایت داد!

نقل و انتقالات

یوونتوس بلاخره رضایت داد!

آرمان امیراحمدی۷ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۲٬۸۰۵ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

یوونتوس آماده است تا مهدی بن‌عطیه را به عنوان بخشی از قرارداد خرید آرون رمزی، به آرسنال بدهد...

باشگاه یوونتوس آماده است تا برای تسریع فرآیند جذب آرون رمزی، مهدی بن‌عطیه مدافع مراکشی خود را به آرسنال به فروش برساند تا در همین ژانویه آرون رمزی را در تیم خود داشته باشد.

با وجود انکار آلگری سرمربی تیم یوونتوس، به گفته منابع معتبر، باشگاه یوونتوس در آستانه عقد قراردادی با آرون رمزی برای جذب او، به صورت بازیکن آزاد در انتهای فصل  می‌باشد، اما اکنون اخباری شنیده شده است که باشگاه یوونتوس می‌خواهد آرون رمزی را در نیم فصل دوم همین فصل به تیم خود اضافه کند و به گفته گاتزتا دلو اسپرت، یوونتوس می‌خواهد تا با پیشنهاد دادن مهدی بن‌عطیه به عنوان بخشی از قرارداد آرون رمزی، او را در همین ژانویه جذب کنند.

آرسنال پیش از این به دنبال جذب بن‌عطیه بود، اما عدم موجودی کافی باعث شد تا دست از جذب این مدافع ناراضی یوونتوس بردارند، گزارشاتی هم حاکی است که با جذب آرون رمزی به عنوان بازیکن آزاد، او پس از کریستیانو رونالدو به دومین بازیکن با حقوق بالای تیم یوونتوس تبدیل خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

یوونتوس بلاخره رضایت داد!