اعلامیه رسمی باشگاه آرسنال منتشر شد

نقل و انتقالات

اعلامیه رسمی باشگاه آرسنال منتشر شد

آرمان امیراحمدی۷ سال پیش۱ دقیقه مطالعه۲٬۴۴۸ بازدید
اشتراک‌گذاری:XTgWaFb

اسون میسلینتات مدیر استعدادیابی باشگاه تنها پس از ۱۳ ماه باشگاه را ترک خواهد کرد .

میسلینتات آلمانی که در دسامبر ۲۰۱۷ به آرسنال پیوست مشکلاتی را با سرمربی تیم اونای امری پیدا کرده است و با اعلام رسمی باشگاه در ماه آینده تیم را به مقصد احتمالی بایرن مونیخ ترک خواهد کرد .

اسون میسلینتات : تجربه ی شگفت انگیزی بود که در باشگاه بزرگی مثل آرسنال فعالیت داشتم . به آینده ی باشگاه خوشبین هستم و به دنبال چالش جدیدی میگردم . میسلینتات نقش کلیدی در انتقال اوبامیانگ و میختاریان از دورتموند و منچستر یونایتد به آرسنال داشت اما عدم تامین بودجه برای پنجره ی انتقالات ژانویه باعث اختلاف بین اونای امری و میسلینتات شد . به گزارش نشریه میرور امری و اسون هدف های نقل و انتقالاتی مختلفی را زیر نظر داشتند و مخالفت امری با تصمیمات او باعث شده است احساس کند دیگر جایگاه ویژه ی خود به عنوان مدیر استعدادیابی باشگاه را ندارد . باشگاه آرسنال به دنبال جایگزین برای او می گردد و فعلا از مارک اوورمارس و ادو به عنوان جدی ترین گزینه ها یاد میشود .

پیام باشگاه :

اسون در اول دسامبر ۲۰۱۷ به ما پیوست و سهم زیادی در انتقال بازیکنان جدید به باشگاه داشت ، بازیکنانی که چه در زمان حال و چه در آینده تاثیر زیادی در موفقیت باشگاه خواهند گذاشت .

برای او آرزوی موفقیت میکنیم و از زحمات او سپاسگزاریم .

اخبار مرتبط

نظرات

۰/۲٬۰۰۰

نظر شما پس از تأیید مدیر نمایش داده می‌شود.

اعلامیه رسمی باشگاه آرسنال منتشر شد