چمبرلین می گوید می دانستم روزی آدام لالانا در تیم ملی بازی خواهد کرد...
کاپیتان ملی پوش ساوتهمپتون اولین حضور خود در تیم ملی را در شکست دو بر صفر انگلستان مقابل شیلی تجربه کرد و سه روز بعد مقابل آلمان هم به میدان رفت. هم تیمی های او جی رودریگز و ریکی لمبرت نیز به تیم روی هجسون اضافه شده اند و اُکسلاد چمبرلین معتقد است این سه بازیکن " دارایی با ارزشی " برای تیم ملی خواهند بود.
او به برنامه ی رسمی مسابقات لیگ برتر گفت : " من مدت زیادی در ساوتهمپتون بوده ام ، پس همیشه استعدادی که او دارد را دیده ام. من می دانستم که بالاخره او روزی برای تیم ملی بازی خواهد کرد "
" می توان درخشش او در تیم ملی و خارج از آن را به وضوح دید. دیدن این موضوع برای من جالب توجه است زیرا همیشه معتقد بودم او بازیکن درخشانی است. این برای ساوتهمپتون هم فوق العاده است ، زیرا همیشه استعدادهای جوان انگلیسی زیادی را در تیم خود داشته اند "
" من فکر می کنم بازیکن های جوان دیگری هم هستند که شانس بازی کردن در تیم ملی را خواهند داشت ، مخصوصا لوک شاو و جیمز وارد-پروز "
" من در تیم زیر ۲۱ ساله ها با جی بودم و می دانستم او بازیکن فوق العاده مستعدی است ، اما از وقتی که به ساوتهمپتون رفت واقعا به یک بازیکن خوب تبدیل شد که به خوبی قابل روئیت است "
" ریکی لمبرت استثنایی و الهام بخش - برای دیدن اینکه او حرفه اش را از کجا آغاز نموده ، تازه مطرح شده چون فوق العاده فروتن بوده ، سخت کار می کند و گل های زیادی به ثمر می رساند. او یک پسر فوق العاده است و از روز اولی که به تیم ملی آمد بدون نقص کار کرده است "
" من فکر می کنم هر سه ی آن ها یک دارایی بزرگ برای تیم ملی انگلستان هستند "