ونگر : می توانم همه گلوله های رسانه ها را تحمل كنم!
آرسنال شروع ضعيفی را در ليگ داشته است و ونگر 61 ساله به شدت مورد هجوم رسانه ها واقع شده است. اما ونگر آن را بخشی از فوتبال می داند و معتقد است بايد با اين شرايط كنار آمد. اما وی نگران است تا اين مساله بر روی بازيكنان جوان تيم اثر بدی بگذارد.
" از زمانی كه من به انگلستان آمده ام ، چيزهای زيادی گفته شده است.
" به شخصه شكايتی از آن ندارم. من آماده ام تا مورد هدف گلوله های آنها واقع شوم و آنها را در خود جای دهم. شبيه يك خرس ، يك خرس قطبی!!
" منصفانه بگويم ، آنها به من صدمه نمی زنند. شما بيشتر نگران بازيكنان جوان تيم باشيد كه در حال سلاخی شدن هستند. به ياد می آورم زمانی را كه 19 ساله بودم و هضم اين مسائل برای من بسيار دشوار تر بود."
ونگر در پاسخ به سوالی مبنی بر اينكه او تا چند گلوله را می تواند تحمل كند ، با خنده گفت:
" بی نهايت ، به اين دليل كه من اين بازی را درك می كنم.
" زمانی اوضاع مثبت نيز باشد ، شرايط برای من همينگونه است. من يك انسان هستم و اينكه نگوييد يك احمق هستم را ترجيح می دهم اما آگاهم كه اين يك بازی احساسی است و بايد با آن كنار بيايم.
"اين دليلی است كه چرا بايد برای باشگاه به خوبی كار كنيم و تلاش كنيم تا بار ديگر هواداران را خوشحال كنيم."
آخرین اخبار آرسنال
جزئیات خبر
به قلم محسن صفايی
دستهبندی: مصاحبه
منبع : arsenal.com
بازدید: ۶۷۷ بار
بازی قبلی آرسنال
آرسنال
2
-
0
برنتفورد
۱۴۰۴/۹/۱۲ ۲۳:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آستون ویلا
VS
آرسنال
۱۴۰۴/۹/۱۵ ۱۶:۰۰
کلوب بروژ - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۹/۱۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - ولوز
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۲ ۲۳:۳۰
اورتون - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۹/۲۹ ۲۳:۳۰
آرسنال - کریستال پالاس
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲ ۲۳:۳۰
آرسنال - برایتون
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۶ ۱۸:۳۰