loading
در حال بررسی درخواست شما
ویلشر به دنبال بهبودی است
ویلشر به دنبال بهبودی است

ویلشر به دنبال بهبودی است

آرسن ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرد مصدومیت جک ویلشر در حال بهبود است و او میتواند پیش از پایان فصل به میادین بازگردد.

این بازیکن 20 ساله در بازی های پیش فصل از ناحیه قوزک پا مصدوم شد اما مجبور بود یک سری موانع که او را از بازی کردن تا اینجای کار بازداشته است را تحمل کند.

آخرین مانعی که باعث ترس شد نگرانی از شکستگی به وجود آمده در پای راست او در ماه فوریه بود که ممکن است او تمام این فصل و همچنین رقابت های جام ملت های اروپا به همراه انگلستان را از دست بدهد.

با این حال ونگر پشبینی های مثبتی در مورد بهبودی ویلشر دارد و اشاره میکند او میتواند پیش از اتمام فصل در لباس آرسنال و همچنین انگلستان دیده شود.

"آخرین خبر از جک مثبت است اما به شرط احتیاط و مراقبت.این بدان معناست که او به خوبی تمرین میکند و هرهفته قوی تر میشود"

"اکنون مشکل است که بگوییم او در مسابقات یورو هم به میدان خواهد رفت.شما نمیتوانید آن را انکار کنید اما به به خوبی و با یقین نمی توانیم بگوییم او پیش از پایان فصل آماده و در دسترس خواهد بود."

آخرین اخبار آرسنال

جزئیات خبر
avatar تاریخ انتشار : ۱۳۹۱/۱/۱۲
به قلم حمید فرازی
دسته‌بندی: مصاحبه
منبع : skysports.com
بازدید: ۹۲۸ بار
اشتراک‌گذاری
بازی قبلی آرسنال
بورنموث
بورنموث
2 - 3
آرسنال
آرسنال
لیگ برتر - دین کورت
۱۴۰۴/۱۰/۱۳ ۲۱:۰۰
بازی بعدی آرسنال
آرسنال
آرسنال
VS
لیورپول
لیورپول
لیگ برتر - استادیوم امارات
۱۴۰۴/۱۰/۱۸ ۲۳:۳۰
بازی آغاز شده است
پورتسموث - آرسنال
جام حذفی
۱۴۰۴/۱۰/۲۱ ۱۷:۳۰
چلسی - آرسنال
لیگ کاپ
۱۴۰۴/۱۰/۲۴ ۲۳:۳۰
ناتینگهام فارست - آرسنال
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۰/۲۷ ۲۱:۰۰
اینترمیلان - آرسنال
لیگ قهرمانان اروپا
۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۳:۳۰
آرسنال - منچستر یونایتد
لیگ برتر
۱۴۰۴/۱۱/۵ ۲۰:۰۰